Concert Solidari

Aquest és el 3r cop que l'Escolania canta en un concert solidari organitzat en part per nosaltres mateixos. Serà per ajudar a la fundació Arrels. Estem molt contents de poder participar en projectes com aquests, perquè sabem que els donatius de la gent que vindrà a escoltar-nos, aniran a parar a mans de persones que viuen molt malament: no tenen casa, els falta menjar, vestits... A molta gent els sembla bé això perquè ajudem a aquestes persones de la millor manera que sabem: cantant.


Els dos concerts anteriors van ser un èxit total. A Santa Maria del Mar vam cantar per ajudar la gent d'Haití que van patir aquell terratrèmol amb col·laboració de la Institució Teresiana.


El segon al Monestir de Sant Cugat (el vam fer l'any passat) varem col·laborar amb Intermón Oxfam per ajudar a situacions de pobresa extrema a l'Àfrica.

Equip de redacció


Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!Com els darrers dos anys,mirarem d'assistir al concert benefic!!
Es bonic tenir ganes d'ajudar, de la millor manera que sapiguem i tinguem al nostre abast.Una mostra d'amor !!
Bona Feina!!
Bona Musica !!

Núria
Mercè Solé ha dit…
Nois,
moltes gràcies per aquest concert i per tota la vostra feina. A més dels diners que es recolliran, podeu estar segurs que les vostres ganes, la vostra solidaritat, ens engresquen a tots a seguir les vostres passes. I ens ajuden a veure la gent que pateix, que sovint sembla invisible en la nostra societat. La música que feu ens acompanya i ens fa més dolça la lluita diària. Moltes gràcies, doncs, i molt bon Nadal!
Jordi ha dit…
Hola Nois!!!!!

Com no podría ser menys, intentarem no perdre'ns aquest concert, es tant o + important que els que feu sempre.
Des de Lleida us felicitem per aquesta iniciativa tan bonica de col.laborar amb la gent que ho necessita.
Ens veiem divendres a Sabadell!
Molta música....
Montse i Pere Jaume
Marina ha dit…
És fantàstic que tireu endavant aquesta iniciativa... I per cert, felicitar-vos per la cançó de la Marató... és ESPECTACULAR! Moltes gràcies!!
Nadala ha dit…
Hola xatos!
L'emoció del concert encara ens acompanya!
El vostre cant va ser un regal finíssim per tots aquells que vam ser presents. Vau aconseguir fer viu l'esperit del Nadal dins d'aquella església velleta i humil com algunes de les persones que hi havia. Només de veure les llàgrimes d'emoció d'aquell vellet ja ens feia posar la pell de gallina. Es va crear un caliu especial entre voluntaris, amics, persones necessitades, les germanes de Teresa de Calcuta a la darrera fila...
Gran tasca la que duu a terme Arrels, felicitats pels 25 anys.
En tornar a casa vam veure un senyor dormint en un caixer, i en Miquel, que ahir va dormir a Barcelona, es va adonar amb goig que ell i tots vosaltres havíeu posat el vostre granet de sorra per ajudar persones com aquell home sense llar.
FELICITATS ESCOLANS
un gran somriure ;-) i BON NADAL!!

Nadala
Asuncion Llauradó ha dit…
Hola Nois,

Ahir vaig tenir el goig d'assistir al concert que vàreu fer a l'Esglèsia del Carme. Va ser molt emotiu. Es podia respirar l'emoció de la gent que omplia l'esglèsia.

Demano a Déu que us conservi tota la vida l'esperit solidari que teniu.

Bon Nadal per vosaltres, les vostres famílies, els vostres professors, els seguidors del Blog i per les persones que tenen cura de vosaltres i un millor any nou.

Petonets per tots,

Asuncion Llauradó

P.D. Els ocellets... fantàstics !!!!
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!em sap greu, no vaig poder compartir el concert solidari...No obstant he gaudit d'unes fantàstiques fotos que diuen el que vareu viure..una realitat que tenim propera.

He llegit unes paraules escrites que diuen "No sempre allò que es veu més és el més important".Em prenc la llibertat de dir-vos ..teniu-les en compte ..De totes les experiències que heu viscut aquests últims dies ,crec que poder palpar la necessitat ,la manca de recursos per fer cami i l'amor per la feina i per els necessitats ,son les que us poden fer créixer més com a persones madures i tocant de peus al terra.
Gracies nanos!!
Bona feina !!
Bona musica !!
Nuria
Joana Pifarré ha dit…
Hola a tots:
Com no podia ser diferent va ser IMPRESIONANT!!!! I LA ÚLTIMA NADALA, EXPECTACULAR!!!
Joana