Cronica del tercer dia als Estats Units


Hola Centpeuaires! Us escrivim des de Nova York! Avui hem visitat l'Estatua de la Llibertat, que era molt xula. En Joan Canton ens ha fet una mica d'historia del lloc, ens ha explicat moltes coses i molt interessants. Ens hem fet fotos molt xules i hem tornat a Nova York per agafar el bus i anar a Nova Jersey.
Quan hem arribat a Nova Jersey, hem visitat la fabrica del patrocinador de la gira (Fluidra Aquaproducts) que fan robots per piscines. Aleshores hem anat a fer la prova de so i el concert, que ha anat molt be. Hem sopat amb les families, hem agafat el bus i hem tornat a Nova York. Alla ens han vingut a recollir les families que ens acullen, i hem anat a dormir a casa d'elles.

Roger Barniol

Comentaris

Anònim ha dit…
Moltes felicitats pel vostre compromís amb la música, Montserrat i Catalunya, i sobretot per la feina ben feta.
Moltes gràcies pels moments de glòria que ens esteu regalant. Per cert, a Berga s'han acabat els pitets.
No us atureu mai...el nostre país us necessita.
Fins molt aviat.
Fortià Rovira ha dit…
El que ens ha anat arribant de vosaltres ha estat molt emocionant. Ahir, per exemple, en molts noticiaris de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació van anat reproduint la crònica de Xavier Vilà, molt ben feta, per cert. Era una gran satisfacció que, a casa o al cotxe, anessin parlant tan bé del que esteu fent.
Apa, continueu gaudint d'aquesta gran experiència que esteu vivint.
Anònim ha dit…
Que be que visiteu tantes coses i en tan bona companyia dels vostres companys i mestres.Des d'aqui vivim emocionats les vostres experiències,i,encara que soposem que tot plegat és dificil d'explicar amb paraules,feu molt bé de reporters.Un petó per tots des de l'altra banda del món,on us sentim ben propers

Silvia Casat
Família Humet Vidal ha dit…
Apa nois, quantes experiències! Ens agrada molt rebre les vostres notícies, i llegir a La Vanguardia i a altres mitjans la bellesa que esteu transmetent amb la música.
Una abraçada per a tots,
Família Humet Vidal
Oncle Pacaro ha dit…
Caram nois, quina enveja em feu! Enveja sana, és clar! Endavant i gaudiu de totes les coses que esteu vivint. Ànims a tots!!!
Marcos Navas ha dit…
Hola Escolans!
Ja vec que us prova molt i molt bé! Tota una experiència això de viatjar als Estats Units! Els mitjans de comuniació aquí a Catalunya en fan ressò! Quina enveja! Sobretot perquè heu anat al Moma i haureu vist quadres molt interessants, tot i que a vosaltres us hauran agadat altres llocs. Ja aniré seguint les vostres aventures!!
Una Abraçada!
Anònim ha dit…
How about guys...!!!
Tots estem al dia de les noticíes i de les vostres crónicas.....Se´ns posa un gran somriure cada vegada que us veiem a les fotos,FELICITATS esteu deixan en molt bon lloc a tots els Montserratins i enamorant als Catalans cada dia més.

Rafa,Roser i Adrià
Família Ferrer i Garcia ha dit…
Se us veu molt contents a les fotos.
Segur que tindreu un munt de coses per explicar-nos a la tornada.
Gaudiu força!

Molts records!