Un gran sopar

Avui hem començat fent un assaig, i després hem anat a comprar records ens uns carrerons de Shanghai.
Llavors hem anat a dinar a un restaurant on ja havíem menjat altres àpats.
En acabar el dinar, hem anat a veure uns grans i bonics jardins a la part antiga de Shanghai. Hem vist bonsais, molts peixos, pedres rares...era com un laberint. I molt aprop d'allà, hem anat a un temple taoista on hi havia grans estàtues i molt encens. 

 
El temple i la manera de pregar de la gent era molt semblant al que vam veure en el temple budista a Beijing. Hi havia molta gent pregant. Plovia, feia molta fred, i per això hem anat a prendre alguna cosa calenta.


  
 
 Per acabar el dia, ens han convidat a sopar a un hotel de 5 estrelles, allà ens hem trobat en Richard, la seva dona Michelle i els pares d'ella. 
Hi havia molt gelat, una espectacular secció de postres i una varietat de menjars increïble. Tothom ha pogut agafar el menjar que ha volgut, ja que era un bufet. 
 Ens ha agradat molt poder gaudir d'un menjar occidental.
 Després del sopar hem anat a l'hotel per descansar ja que demà serà un dia de concert.

Bona nit a tothom!

Pau C. i Roger O.

Comentaris

Pilar ha dit…
Què bé tot! Me n'alegro molt de que us ho passeu tan bé. Demà el concert serà preciós, com sempre.

Una forta abraçada a tots.

*Pilar*
Chris J ha dit…
We're so proud of you guys! Representing L'Escolania internationally around the world! Keep pushing hard and training. Your families are so proud of your work and dedication. I'm so proud of my cousin Kevin stepping up and following the family tradition. Be safe and have fun! God Bless you all.
Clusellas -Palomas ha dit…
Nin hão!
Hola nois!
ja esteu a la recta final del viatge, ja va bé que us alimenteu força, (i...si pot ser, no tant picant), queden dos concerts i això requereix energia.
Des de Catalunya us desitgem que tingueu tant o més éxit, que en l'últim concert a Beijing,"deixeu el llistó ben alt"!!
Us esperem amb el pà de pagés amb tomàquet i pernil!
Una abraçada a tots

Clusellas-Palomas
Txell SL ha dit…
Hola Nois! des de Catalunya us enviem una forta abraçada. Estem molt contents de veure-os sempre tant contents per Xina, país facinant segur!
Per aquí les coses segueixen com les vareu deixar, però ara si que ja sembla que vol arribar la primavera. Fins ben aviat, Mertixell i familia (Miquel Carr)
Anònim ha dit…
Apa nois quin viatge , és tot un luxe tot el que esteu veient , menjant , coneixent .... Demà teniu el primer concert a Shangai, esperem que sigui un altre èxit .
Tenim moltes ganes de poder-vos venir a rebre el diumenge a l'aeroport i sentir de viva veu totes les vivencies d'aquesta gira històrica .
Una forta abraçada a tots. Molta merda.

Clara Torrents
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!!
Aquesta hora en que vosaltres esteu en el mon dels somnis ,nosaltres acabem de sopar...demà quant la majoria de nosaltres ens llevem ,vosaltres al Orient ja teniu mitja feina feta...els records per la família,conèixer la natura i diferents costums.Una d'elles ben dolça ..uauuu els llaminers de la colla com deuen de fruir amb tanta font de xocolata.
Avui us deixo per tots,TOTS,els meus millors desitjos de ..
BONA MUSICA !!!!
BONS CONCERTS !!!
M. Teresa Costa ha dit…
Quantes experiències! I a més, amb els menús que ens expliqueu... Que us vagi molt bé el concert. Esperarem amb il·lusió el vostre proper comentari. Abraçades i pessigolles des de terres catalanes!
Txell SL ha dit…
Hola Nois! He escrit un comentari fa unes hores i no el veig pas publicat...Som molt nous en tot això i sempre dubtem si fem les coses bé. Us deiem que ens fa contents veureu-os tant contents a Xina! Aquest trasto no ens deixa escriure més..aggggh
Anònim ha dit…
Nois que això s'acaba!! Veig però que esteu gaudint dia a dia d'aquesta esperiència. Me'n alegro que us cuidin tan i tan bé , ja li podeu agrair al Richard tot el que està fent per vosaltres. Molts petons a tots.
Família Oriol Duch
Pacaro ha dit…
Bones, escolans. estem contents en veure la cara de satisfacíó que feu.
És molt bonic el que esteu vivint i compartin tan lluny de casa.
Torneu a començar un gran dia, disfruteu-lo molt amb tots els qui estàn aprop vostre.

Família Ferrer i Garcia ha dit…
Bon dia!
És fantàstic poder tenir notícies vostres cada dia!! Quan torneu trobarem a faltar aquestes cròniques!
Sembla ser que gana no n'heu passat gens...ens parleu sovint dels restaurants i menjars...i aquestes fonts de xocolata!! Però també volem saber si hi ha algun intrèpid que s'hagi menjat un llangardaix o un escorpí!!
Sabem d'un escolanet que deu estar gaudint força dels picants i de les fumeres d'encens!
Quin goig que feu tots junts els benjamins de l'expedició en aquesta foto!! Un bon record per a cinquè!!
Amb totes aquestes vivències tan especials, ben segur que a partir d'ara quan torneu a casa i entreu en un basar de "xinos" la sensació serà diferent. Tindreu una cosa dins vostre que us farà mirar aquelles persones d'una manera diferent com fins ara. Això és el què passa quan es viatja i es coneixen altres cultures: pots veure allò que et semblava estrany amb una altra mirada i pots entendre millor a la gent forana.
Estem convençuts que el concert d'avui serà tot un èxit!!
L'Aina us desitja: Molta sort!!

Una forta abraçada de tots nosaltres:
Lluís, Miquel, Nadala i Aina
pacaro ha dit…
Bones, escolans teniu un altre gran dia per disfrutar, endevant ! Compartiu totes aquestes bones sensacions amb tots els qui s.apropin a valtros amb ganes d,escoltarvos i us vulguin coneixer.
Asuncion Llauradó ha dit…
Hola nois:
Ja torno a estar aqui posantme al corrent de les vostres vivencies....
Tornareu del viatge sent uns especialistes en Restaurants xinessos i en menjars de tota mena.
M'agradaria molt visitar un temple taoista, veure les grans estatues i sentir l'olor de les grans quantitats d'encens de les ofrenes.
Molta energia per el concert, segur que anirà molt be.
Petonets per TOTS!!!!
Asunción