Dia de visita a Buda i Pest


A les 7'30h ens hem llevat i a les 8h hem anat cap a l'esmorzar. Hi havia formatge, pa, mel, cereals i llet. Després ens hem trobat tots al vestíbul i a les 9h hem marxat a Buda per visitar el castell de Buda, des d'on hi havia una vista meravellosa del riu Danubi i de Pest. La Tünda i la Iudith ens han explicat la vida de Sant Esteve, rei d'Hongria, i la història de l'església que li van dedicar.

Llavors hem fet camí cap a l'església de St. Maties, i allà una guia ens ha explicat la història de l'església on havien coronat alguns reis. A fora de l'església hi havia una estàtua de Sant Esteve amb un cavall. Després hem anat fins a l'autocar, que ens ha portat pel Pont de les Cadenes cap a Pest per dinar. El restaurant ens ha agradat molt i es notava que els cuiners eren bons.

Després de caminar una mica ens hem dividit per cursos i hem tingut una estona per comprar. La botiga on hem entrat es veia bastant bé, però la gent que ens despatxava era molt dura perquè s'enfadaven per qualsevol cosa.



Hem tornat a agafar l'autocar, i hem anat al lloc on ens hem divertit molt: Aquaworld! Hi havien piscines termals, tobogans grans i petits, piscines de tota mena... Ens ho hem passat molt bé. Hi havien escolans que s'han quedat més en unes atraccions, i altres han anat variant més. Però l'atracció que ha tingut més èxit ha estat un tobogan blanc que tenia com parades, i hi baixàvem amb flotadors. També hi havia una piscina d'aigua calenta que sortia a fora de l'edifici. Quan hem marxat, tothom estava explicant el que havia viscut molt content. I ens han donat unes xocolatines molt típiques d'Hongria que es diuen "Balaton".

Llavors hem tornat a l'alberg, i directament hem anat a assaig per preparar els concerts que tindrem. I després hem anat a sopar i ens ha sorprès que hi hagués un plat per tot el sopar: espaguetis amb carn. En acabar, hem baixat a una capella per reflexionar sobre el dia que hem viscut i donar gràcies. I ara estem a les habitacions preparant-nos per anar a dormir i descansar d'aquest dia tan bonic.

Miquel C. i Jomari


Comentaris

Josep Picañol ha dit…
Ens n'alegrem què hagueu passat un dia tant fantàstic.

Vinga, demà noves experiències!
Txell SL ha dit…
uau! quin dia plè d'emocions tant fortes!
Aquest viatge pinta bé!
Us enviem un grapat d'abraçades ben fortes per tots des de Barcelona.
Meritxell Sitjà i familia
Laura Domènech ha dit…
Ei! Però vosaltres no anàveu a cantar? Hehehe... Estic molt contenta de veure que us ho passeu tan bé. Si vosaltres gaudiu del que feu, els altres gaudiran del que expresseu amb els vostres cants.

Una abraçada ben forta!

Laura
Família Humet-Vidal ha dit…
OOOooohhhh! Què bonic veure que coneuxeu tantes coses noves i us ho passeu tant bé. I, avuí, el primer dels tres concerts! Que gaudiu i feu gaudir moltíssim!
Ramon, Roc i Sílvia
Família Ferrer i Garcia ha dit…
Quin dia més rodó!!
Estem molt contents que hagueu passat un dia tan bonic i emocionant...d'aquells que es mereix incloure en el "pot dels bons moments" per recorda-lo sempre.
Quina sort poder visitar la Perla del Danubi. Una ciutat tan plena d'encant i on la història us parla si sabeu observar i parar bé les orelles.
I la sorpresa del Parc aquàtic...quina conxorxa de pares i Escolania!! Mai no deixaran de sorprendre-us!!
Però compte! amb tanta activitat aquàtica i tant tocar la panxa al guàrdia aprimador us quedareu prims com uns filaberquins!!. Ja cal doncs que us atipeu bé d'aquest pa amb mel i formatge que dieu que us posen per esmorzar i dels espaguetis amb carn per sopar!!
Seguiu gaudint i treballeu força pels concerts!!
Per cert, no tingueu en compte el mal humor dels dependents de la botiga. Tothom pot tenir un mal dia!! (Potser és que no us entenen quan dieu Köszönöm...he, he, he!!!)

Una forta abraçada i molts records!

Miquel, Aina, Lluís i Nadala
Joan Capdevila ha dit…
Amb tantes emocions i novetats que veieu i viviu segur que els concerts aniran super-bé. Ànims! A continuar fent l'Escolania cada cop més "gran".
Unknown ha dit…
It sounds like everyone is having a good time. Be sure to thank Sergi for the surprise visit to AquaWorld. See you soon. Mark Carr