Un dia de viatge a Hongria


Avui ens hem llevat a les 5'30h i hem esmorzat unes galetes amb suc. A les 6h hem sortit amb l'autocar, i a les 7'15h hem arribat a la terminal de l'aeroport. Hem embarcat amb una companyia hongaresa que es diu WizzAir, i per allà les 12h hem arribat a Budapest.

El país és molt planet, i no hi ha gairebé cap muntanya. Fa bastanta més calor que a Catalunya.

L'aeroport està bastant lluny de la ciutat de Budapest. L'alberg, que s'assembla a un hotel, està molt bé: és senzill, còmode, silenciós (al contrari de nosaltres), de bon menjar, molt hospitalari i amb un camp de futbol. Després de dinar, hem anat a jugar pel camp de futbol i per altres espais al voltant de l'alberg.

Al cap d'una estona, els professors ens han reunit, i quan ja havien dit la distribució d'habitacions, ens han fet una broma: el Jordi i altres professors han començat a dir que s'havien trobat banyadors, i que no sabien de qui eren. Després els escolans hem començat a identificar amb sorpresa que aquells banyadors eren els nostres. I ja hem deduït que allò era alguna cosa guai. Aleshores el Sergi ha dit que demà anirem a un parc aquàtic interior, i que és el més gran de centreeuropa. Els pares havien portat els banyadors d'amagat perquè fos una gran sorpresa, i ho ha estat!

Després d'instal·lar-nos a les habitacions, hem anat a fer un passeig fins a un centre comercial, perquè el lloc on estem és com una urbanització molt aïllada. Allà hem pres un gelat i hem tornat cap a l'alberg, on hem fet assaig, hem sopat, i ara anem a dormir.

Demà farem visites a Budapest i ens ho passarem molt bé!

Bona nit!

Marc i Joan Maria, de 6è


Comentaris

Unknown ha dit…
Gaudiu del bon temps. A Catalunya continua gris i plujós.
Bona estada!
Toni Hortal ha dit…
Déu n'hi do per ser el primer dia! Que bé que ho vam fer els pares amb la sorpresa dels banyadors, oi? Esperem la crònica d'avui explicant-nos la visita al parc aquàtic...
Salutacions des de Catalunya.
Unknown ha dit…
Des de casa hem estat mirant imatges del parc aquàtic. És molt gran i tots els cartells estan en hongarès. Haureu d'estar atents de no quedar-vos perduts en aquest laberint de tobogans. Bromes a part, segur que us ho passareu la mar de bé!! Féu molt cas als grans i digueu "köszönöm" a tothom!
Fins ben aviat!
Anònim ha dit…
Què bé que us ho passareu avui a Budapest i al parc aquàtic! Si per vosaltres la sorpresa de trobar-vos els banyadors ha estat gran, imagineu-vos per nosaltres, els vostres pares, preparan-t'ho amb secret, i imaginant-nos que feliços us faria.A l'escolania pensen sempre amb vosaltres...com us estimen! Com nosaltres, els pares!
Una abraçada a tots
Joan Capdevila ha dit…
El tema dels banyadors va ser una molt bona idea!! Esperem que hagueu gaudit del pack aquàtic. Però se'ns dubte que visitar Buda i Pest també ha de ser una experiència única. Aprofiteu per descansar, disfrutar i a carregar piles pels concerts.
Salutacions!
Josep Rovira ha dit…
Uiii: quina enveja que em feu venir... :[
Asuncion Llauradó ha dit…
Molt bona estada a Hongria i molta sort per tots els concerts!!!! petonets per tots, TOTS!!!!