Concert a Vilafranca del Penedès

Hola seguidors i seguidores del Centpeus,

El passat divendres dia 11 de novembre vam anar a Vilafranca del Penedès, la capital de l’Alt Penedès. Vam sortir de Montserrat a les dues del migdia i durant el viatge vam mirar una pel·lícula.
En arribar vam descarregar les coses en un local de la parròquia, després vam berenar. Quan vam acabar de menjar vam fer una visita a la casa dels castellers de Vilafranca, el Figarot, i va ser molt interessant. 


Primer el cap de colla ens van ensenyar la casa, els trofeus, i ens va dir a quins llocs havien anat. També ens va dir com s’anomenaven i es classificaven els castells, va ser una experiència molt bona. 


Allà mateix vam fer un pilar de 2, i vam aprendre que per fer un castell la gent que està a la pinya no es posa a qualsevol lloc, sinó que cadascú té el seu lloc. Va ser mol divertit i entretingut! 
Podeu veure més fotos d'aquesta visita clicant aquest enllaç dels Castellers de Vilafranca.



En acabar la visita vam anar a fer la prova de so. Acabada la prova de so vam anar a sopar. Després vam anar cap al local parroquial per canviar-nos i fer la concentració. Ja era hora! Vam cantar a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca en commemoració del Centenari de la Residència Inglada Via. El concert va anar molt bé i se'ns va fer molt curt. En acabar vam marxar cap a casa. Podeu veure un reportatge d’aquest concert si cliqueu aquí.



Fins una altra, centpeuaires!

Joan i Bru


Comentaris

Anònim ha dit…
Joan, Bru,

Moltes gràcies per la crònica! Aquesta vegada heu repetit el mateix escenari de l'any passat però aquest any hem pogut comptar amb les veus dels nous membres del cor, els nois de 5è. Va ser un goig poder escoltar-vos i gaudir del vostre repertori. I fora del concert vàreu poder estar amb els millors castellers del món; quina enveja! Així com en els castells és important el treball en equip i la coordinació en el vostre cas el cant de l'Escolania també requereix d'un treball en equip i la coordinació de les vostres veus. En el cas dels castellers podem contemplar la bellesa de les torres humanes i en el vostre cas podem gaudir de la bellesa de l'harmonia musical.
Fins la propera crònica!!
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!

Quin goig poder ser castellers per una estona!!
Desconeixia això que ens expliqueu de la pinya ...ben cert que l'esforç de cada persona fa que el castell es pugui pujar i després desmuntar.A mi em fa patir veure les petites nines, que pugen amunt, fins arribar a corona el castell !!

Bona Musica !!