Marxem de gira a Austràlia!!

Bon dia centpeuaires, 

Marxem a Austràlia! Us ho podeu imaginar! Anem a l'altra punta del món! Ara us explicaré una mica com va anar aquest llarg trajecte però emocionant.

Teníem previst de sortir amb l’autocar des de Montserrat el dilluns a les 5, però teníem por que nevés, els meteoròlegs ens havien estat avisant que podia ser, i el diumenge, finalment, vam decidir anar a Barcelona a dormir per precaució. Amb la maleta i tot el que necessitàvem vam baixar a la capital. El dilluns ens vam llevar molt d’hora i estava nevant! De seguida vam agafar l’autocar per anar a l’aeroport de Barcelona i vam arribar a temps. 

Primer vam volar de Barcelona a Doha (Qatar). El vol se’ns va fer molt llarg, però gràcies a les pantalles vam poder disfrutar més el trajecte Quan vam arribar a Doha, des de l’aeroport es veien els gratacels de la ciutat i ens vam fer fotografies. L’aeroport era molt gran i tenia a dins un parc tropical amb una cascada que canviava de colors. També ens va cridar l’atenció els cotxes esportius que estaven exposats. 



El segon encara va ser més llarg: durava el doble del primer. Però com que estàvem cansats, vam poder dormir i això ens va ajudar a passar el viatge més ràpid. 

En total, el viatge va durar 24 hores, però pel canvi horari, quan vam arribar ja era dimarts a la tarda. El que vam fer va ser anar a l’hotel, instal·lar-nos, sopar i dormir. L’hotel és de 4 estrelles i mitja, i té piscina i és molt bonic i còmode. En arribar vam tenir una sorpresa, perquè va venir el director de l'Adelaide Festival a rebre’ns, i estava molt content que haguéssim arribat bé. 


Com que estàvem molt cansats vam anar a dormir, però a alguns ens va costar una mica a causa del jetlag. Un dia llarg que valia molt la pena per viure aquesta experiència. 

Esperem que us agradi molt, centpeuaires!

Fins a la pròxima!

Joan E. 

Comentaris

Molt rebé. Haviam quan arriba la propera publicació!!
Disfruteu molt aquests dies.
Elisenda ha dit…
El trajecte ha sigut llarg però ara segur que esteu vivint una gran experiència. Molt bé redactor per explicar-nos cosetes! Esperem notícies vostres! Us llegim! Records a tots! 😘
montse llop ha dit…
Hola família, com esteu per les terres més llunyanes de Catalunya? Pels vídeos i fotos què veiem, us ho esteu passant d'alló més bé... QUINA ENVEJA!!! i a sobre us porten el menjar a la platja... i era SUSHI!!! Mmmmmmm... Què teniu majordoms O què??
Bé guapos i guapes, una abraçada molt forta i que seguiu passant-vos-ho molt bé...
Records!!!
Família Pelegrín Llop
PER CERT!!! Si per aquí veieu al "Cocodrilo Dundee" demaneu-li un autògraf per a mi sí us plau!! (https://ca.m.wikipedia.org/wiki/Cocodril_Dundee)
Roser ha dit…
Uauuu, quina aventura! Ja sou a l’altra banda del món! I per tant, si us poguéssim mirar des d’aquí per un forat, ara us veuríem caminant cap per avall! Ostres ostres! Que us divertiu molt i ja ens explicareu les coses noves i sorprenents que us aneu trobant!
Anna ha dit…
Bon dia nois!
Avui veig que us espera una nova aventura per conèixer els koales. Feu fotos, moltes fotos. Per cert, vigileu bé a la petita Adelaida, que no se us escapi!!!