Dia a Viggiano

Quart dia.
Avui ens hem llevat d’hora. Ens han dit que havíem d’anar de pressa perquè ens esperava un assaig per preparar la Missa a Viggiano. Un cop hem arribat a l’església, ens hem trobat amb el rector del Santuari. Ell ens ha agraït molt que haguéssim anat a fer la Missa allà. Després de l’assaig, hem començat la Missa, que ha estat molt divertida perquè hem estat molta estona cantant. A més, l’homilia del P. Josep-Enric (de Montserrat) ha estat en italià per la gent d’allà, i n’ha resumit una part per nosaltres en català.
A continuació de la Missa, hem anat a dinar a un hotel, i allà ens han fet un menjar que només fan els dies de festa. Primerament era un entrant, després ens han portat dos plats de pasta, a continuació amanida i parrillada de carn, i per acabar pastís. O sigui que ja us podeu imaginar que no hem passat gana.
Un cop acabat el dinar, hem anat caminant fins a l’hotel. Allà hem tingut molt temps per relaxar-nos i recuperar energies per fer el concert de la tarda.
Acabada l’estona de relaxar-nos, hem anat tirant cap a l’església. Allà no hem fet cap assaig, i hem anat directes a concentrar-nos pel concert.
El concert ha estat molt emotiu, sobretot per la gent d’allà perquè ho esperaven amb molta il·lusió. Primerament, nosaltres vam fer la part que ens tocava, que era fer el concert. A continuació, hi van haver molts parlaments de persones importants d’aquella regió. I finalment, es van signar uns documents que tractaven sobre l’agermanament entre Montserrat i Viggiano.
Per acabar, hem fet un sopar amb les persones més importants. Al final del dia tots estàvem esgotats del cansament de tota la setmana, però hem trobat que la gira a Itàlia ha estat molt divertida i interessant.
Francesc Lluís.

Comentaris