S'acaba la gira a Polonia i Franca

Benvolguts tots,
estem a Poitiers a punt d'acabar la gira, que ha anat molt be. No ens hem pogut connectar fins ara, i he aprofitat un moment que els nois estan assajant per escriure-us (amb un teclat forca estrany]. Molt be a Liguge, Futuroscope i Poitiers. Dema tornem.
Fins aviat, doncs!

Sergi d'Assis.

Comentaris

Anònim ha dit…
Felicitats als reporters, i moltes gràcies per aquestes cròniques tant interessants que ens heu anat trametent. Desitgem que us ho passeu molt bé a França! Ah! digueu al Josep que aquesta setmana hem ensilat, i que hi ha hagut molt menjar, ja que ha plogut tant. Fins diumenge. Bona tornada.
M.Antònia, Ester, Miquel, Jordi, Ramon, Ramon i Carme.
Anònim ha dit…
Quan llegeixo les vostres noticies ja sou a Potiers, avui he pogut escoltar les gravacions, com diuen altres families, sembla que estiguem més aprop vostre.
Fantàstica la visita de les coves de sal. Quantes visites..!
Quan ja publiqueu el meu comentari és possible que ja hagueu tornat a Montserrat, però vull fer arribar un cop més l'agraïment pel reportatge escrit i fotogràfic del bloq i avui en especial un record especial a tot el grup de 2n, surt la vostre foto de curs amb els comentaris musicals de la missa de diumenge.
Fins aviat
Marta