Un dia de Concert

Comentaris

Anònim ha dit…
uaaaau nois!! quin vídeo més ben fet, no?? vist així sembla un momentet, però ja em penso que és una feinada això d'anar gravant a totes hores... i sobretot això de triar les imatges i editar-les amb la música... bffff!!
enhorabona!
Anònim ha dit…
Nois, ha estat molt bé. Com a mare m'ha agradat veure un dia de concert, des de que marxeu fins que us recollim... quantes coses podeu arribar a fer!!! M'han agradat molt les músiques que heu seleccionat per a l'edició... ja me les passareu! A veure si abans de que acabi el curs en feu un altre semblant...!
Anònim ha dit…
No tinc paraules per descriure el video tant "impressionant" que acabo de veure. Primer de tot vull feliçitar-vos, no nomès per la feinada que heu tingut, sinó per la inmillorable estructuració que heu aplicat a l'hora de fer el muntatge. Enhorabona!!!! i continueu treballant amb la mateixa traça que us fa millorar dia a dia. Moltes Feliçitats!!!!!!.
Anònim ha dit…
Nois, enhorabona per aquest vídeo, ens ha agradat moltíssim!!! Agraïr-vos el temps que heu dedicat per fer-lo. Com a pares "principiants" ens ha fet molta il.lusió veure com és un dia de concert.
Seguiu així!!!