Estada dels de 2n a Londres


El divendres passat els de 2n vam agafar un vol des de Barcelona fins a Anglaterra. Ara ja som a Londres, però no sabem si podrem tornar. Ahir van tancar els aeroports de Barcelona i altres. Però de moment estem passant uns dies feliços.
Quan vam arribar, cadascú va anar amb la família que li havia estat assignada. I algunes es van ajuntar per organitzar activitats divertides per nosaltres.
Diumenge ens vam trobar tots junts per anar a Missa, i vam comentar que estàvem contents de l’estada amb les famílies. Avui al matí hem assistit a les classes dels nois que participaven en l’intercanvi, i després de dinar hem anat a uns camps de l’escola per disputar el partit Catalunya – Anglaterra. Ha estat un partit molt ajustat, i hem guanyat 3 – 4. Per tant, el trofeu torna a Catalunya!
Ara ens acabem d’instal·lar a l’hostatgeria de l’Abadia. Sembla una casa familiar, però hi ha moltes habitacions.
Tots estem contents, i no sembla que tinguem problemes amb l’anglès.
Joan Seguí.

Comentaris

Euterpe ha dit…
¡Me alegro! Los escolanos habrán podido disfrutar de coros de niños ingleses como el de la catedral de Westminster... Vaya, yo iba a ir este miércoles para un viaje de placer y no me atrevo por la dichosita nube, que vaya lata que está dando... Y a ver hasta cuándo dura.
Saludos.
Júlia ha dit…
Hola nois!! Moltíssimes felicitats per la victòria! Sabia que guanyaríeu! :D
M'alegro moltíssim que ho estigueu passant tan bé i espero que aprofiteu al màxim l'experiència, que segur que és molt millor del que us havíeu pensat!! :)

Una abraçada a tots! We miss you :(
Àngel Pons ha dit…
Hi boys!!!

How are you all?? Fine?

We miss you very very much!!! :(

I hope you won't be able to come back on Friday. Stay in London till summer xd

Long live the Catalan football team!!! You are the best :)

See you!

Brother Angel, osb
Montserrat Abbey, Catalonia, EU

PS: I had some help in my English
Lluís Juanós ha dit…
Ei!!!!!!!!! veig que feu molt bona cara i que us prova molt aquesta estada a Londres... espero que no la perdeu quan ens tornem a veure per aquí. No us parlo en anglès perquè tothom us en deu parlar aquests dies. Enhorabona per la copa i fins aviat!!!

Lluís
Marcos Navas ha dit…
Oh it's fantastic!!!! ens alegrem molt de tenir notícies vostres, ja que aquí, sense vosaltres, tot és força diferent i us trobem a faltar!!!
Espero que us entengueu bé amb els anglesos because english is very easy. Si l'estic aprenent jo... imagineu el que podeu fer vosaltres.
També espero que pogueu tornar a casa el dia que toca que tants dies de festa no deu ser gens bo!!!
I com dirien els anglesos,
SEE YOU SOON!!!
Lídia Tejada ha dit…
Dear boys!!!!. Espero que aquesta estada a Londres us sigui molt enriquidora, a més de passar-ho bé com sé que us ho esteu passant, aprofiteu per millorar el vostre idioma que de ben segur ho agraireu en un futur.
M'alegro molt de veure l'alegría que porteu a sobre i aprofito per feliçitar-vos la victòria que representa el tornar la copa cap a casa nostra.
Tanmateix voldría dir-vos que com a experiència positiva d'aquest viatge, entre altres coses, aprofiteu el temps que us queda d'estada a Londres per treure totes les conclusions sobre aquests cinc anys que heu compartit dels quals ja us queda molt poc suc per treure i que de ben segur l'Escolania (referent de tot el vostre desenvolupament com a persones), ha sigut el nucli en el qual heu consolidat la gran amistat que us uneix i que no tothom pot presumir de haber viscut una experiència tant enriquidora com la vostra.
Bé nois, fins aviat!!!!!!
P.D. Agafeu forçes per la tornada, que encara us falta l'últim esprint abans d'acabar el curs.
Records!!!