CRÒNIQUES DE SANTA CECÍLIA: LA PROCLAMACIÓ DE LA TERNA

Ha començat una de les setmanes més intenses, emocionants i més importants del curs: la Festa del Bisbetó. Durant aquesta setmana penjarem una sèrie de cròniques perquè pugueu seguir des del canal totes les activitats de la campanya i l'elecció del bisbetó.


Tot va començar la setmana passada, quam vam votar els tres candidats a la terna. El dia de Santa de Cecília, després de sopar, es va realitzar la proclamació de la terna amb la presentació dels escuts. Els escolans de 2n d'ESO ens van presentar una pel·lícula que havien gravat durant aquests dies, el guió del qual era del professor Lluís Juanós. La història tractava de tres cavallers de l'Edat Mitjana que havien de superar tres proves d'una princesa malcarada i malvada. Quan la princesa es disposava a matar-los durant la tercera prova, un mag els va enviar als nostres dies. Aleshores els tres cavallers es van presentar a la Sala d'assaig (vestits a la moda, ja que, abans, havien passat pel Corte Inglés) amb els seus tres escuts i, tot seguit, van entregar-los al Director de la Residència. Darrera d'aquests tres escuts s'amagaven les cares dels tres elegits de la terna.


Després d'un moments de grans nervis, es van revelar els tres candidats. Aquests han estat:
Jordi Sellez de Sant Fruitós de Bages
Ignasi Prunés de Granollers
Biel Torres de Torroella de Montgrí



Un cop proclamada la terna es va iniciar la campanya electoral que farà que un d'ells sigui nomenat Bisbetó de l'Escolania 2010. Qui serà? Això no ho sabrem fins el divendres 26 de novembre.

Mentrestant, tots els escolans els felicitem amb efusivitat i els recomanem que es prengui aquesta setmana amb molta calma.

Arnau Buch i Pau-Joan Pratsobreroca

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!
L'enhorabona per tots tres !!
Anirem seguint el vostre intens i emocionant treball.
bona nit i bones campanyes .

Nuria
MONTSE ha dit…
Moltes felicitats Jordi, Ignasi i Biel. Que gaudiu plenament de la festa.

Montse
Mo ha dit…
Moltes felicitats Ignasi, Jordi i Biel i també a la resta dels companys de cinqué, ha estat una setmana de molta feina i emoció.
Ara ens toca a tots junts, disfrutar de la Festa del dia del Bisbetó.
Montse