ANEM A CAN BARÇA


El dia 7 de Desembre vam anar d'excursió de Sant Nicolau a "can Barça". És una excursió molt esperada pels escolans que fem tots els anys, però enguany va ser diferents als altres.
Al matí vam anar cap a la pista de patinatge sobre gel, on vam passar una estona fantàstica patinant per la pista. Aquí vam demostrar les habilitats de cadascú: els que ens sabien més jugaven a fer curses o anar en conjunt agafats de la mà, els que en sabien justet lluitaven per no caure i els que no en sabien amb prou feines s'aixecaven del terra. A la mitja hora de patinar van haver de fer una repassada a la pista perquè quedés més llisa amb una màquina molt grossa. Va ser molt divertit.

A la tarda vam anar al Museu del Barça, que van renovar fa poc. Només el van obrir per nosaltres. Una guia ens ensenyar tot el museu i ens va explicar l'evolució i la història del Barça des de la seva fundació el 1899 a l'actualitat. Vam veure des de la primera samarreta del Barça, les primeres botes, fotografies antigues, copes de campionats guanyats i finalment vam veure les sis copes que van guanyar fa dos anys i la bota d'or de Messi. El més divertit va ser que el museu disposava d'unes pantalles tàctils interactives que et donaven informacions de molts tipus. Allà tots nosaltres ens vam emociononar tocant a tort i a dret totes les pantalles per veure què ens oferien.

Al Vespre va arribar el plat fort del dia. Vam entrar al Camp Nou, per veure un partit de la Champions: Barça vs. Rubin Kazan. Malgrat el Barça ja estava classificat, va ser un partit molt entretingut. Vam veure de lluny alguns jugadors com Bojan, Piqué, Messi i Pinto, i també al Pep Guardiola des de la banqueta. Vam celebrar dos gols del Barça, de Fontàs i de Victor Vàzquez.

Va ser un dia molt emotiu. Vam arribar esgotats a Montserrat a quarts d'una de la nit.

Arnau Buch i Marc Garcia

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !! Un dia molt especial i esgotador oi ?
Els meus fills i la meva mare son molt cules !bo.,, a mi no m'agrada gaire el futbol,però el Barça i en Pep ...que ningun me'ls toqui !!

He pogut gaudir del vídeo del dia de St.Nicolau la festa del Bisbetó ,molt bonic .

Bon treball i bona música !!
Nuria