L'Escolania de Montserrat guanya el premi ¡Bravo! de música



El divendres passat, dia 22 de gener l'Escolania de Montserrat va rebre el premi ¡Bravo! de música, per la Conferencia Episcopal. L'ancià Josep Vilardell i el sub-ancià Eudald Buch van anar a recollir-lo juntament amb el P. Abat.

Ens expliquen la la seva experiència:

"Josep: Moments abans de l'entrega de premis, el Pare Josep Enric Perallada (monjo de Montserrat i treballador de la Conferencia Episcopal) ens va ensenyar l'edifici de la Conferencia Episcopal Espanyola"

"Arnau: Era gaire gran?"


"Josep: Home, doncs tenia cinc pisos i estava molt ben il·luminat. Després vam arribar a la sala de conferències i ens van saludar els diferents bisbes".

"Eudald: Aleshores, va començar l'acte. Entre els galardonats, hi havia la Paloma Gómez Borrero, que havia sigut corresponsal de La 1 al Vaticà. Fa fer una xerrada força interessant explicant anècdotes diverses. "

"Pau: Com va ser l'entrega del vostre premi? "


"Josep: Després d'explicar els motius pels quals l'Escolania rebia el Premi ¡Bravo! de Música, el P.Abat va sortir a recollir el premi acompanyat per nosaltres. "

"Marc: I què va passar després?"


"Eudald: En acabar l'acte hi va haver un aperitiu molt bo. "

"Equip de Redacció: Moltes gràcies per explicar-nos la vostra experiència al 100peus"


Equip de Redacció

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos: sort que els virus del
refredat no arriben mitjançant Internet.aissssxis
Els que em coneixen, saben de la meva inquietud per aprendre i descobrir coses noves... ,per tant he obert alguna finestra per saber:
sub-ancià, que vol dir el segon representant dels escolans (entre altres tasques), el primer és l'ancià.... es que he tingut de "rumiar"un pel per entendre qui havia anat a Madrid ,acompanyant al P.Abad per rebre el premi. Molt be!es bonic que reconeguin la feina ben feta.Gracies per compartir-ho des de el 100 peus.
Bona feina i cuide-vos del fred tots.
Nuria
Manel ha dit…
Enhorabona escolania! El vostre premi avui és aquest, el nostre sempre; escoltar-vos cantar!