LA RECOMANACIÓ DE LA SETMANA


Aquesta setmana us recomanaré una pel·lícula que va tenir molt poc èxit en el seu temps però ara està molt ben valorada pels crítics del cinema. Aquesta pel·lícula es diu "La nit del caçador" (The Night of the Hunter). Aquesta pel·lícula es bastant antiga però val la pena veure-la!
Segurament no la trobareu en DVD però la podeu mirar pel youtube.
La pel·ícula explica que Harry Powell, un fanàtic religiós, es casa amb una vídua, mare d'en John i la Pearl. Es fa dir Reverend, però és un assasí en sèrie, i duu tatuada la paraula LOVE (amor) als nusos de la mà dreta i HATE (odi) als de l'esquerra.
Posteriorment atemoreix els nens per tal que li diguin on va amagar el seu pare el botí d'un robatori, però aquests fugen riu avall i es refugien en una casa on són acollits com a fills propis.

Jo crec que aquesta pel·lícula està molt ben feta ja que tothom que l'ha vist li ha agradat. A mi les coses que m'han agradat més és quan arriba corrent el pare i amga els diners en un lloc on després serà decobert. També m'ha fet gràcia molt quan els troba una velleta i els diu que vinguin a casa seva i els comença a picar amb una espiga com si fos un fuet.

Ah! Aquesta pel·lícula la vam veure al treball de síntesi. Espero que us agradi molt, a nosaltres ens la va recomanar l'Àlex Gorina, us sona? Per si no us sona, és un crític del cinema molt famós a Catalunya.

Val la pena veure-la!

Fins la pròxima setmana!!

Pau Rubinart

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
I tant que val la pena ! es fantàstica !!Gracies.
Pau ,va bé que ens posis l'argument de la pel.lícula, ja no el recordava !!
Em prenc la llibertat de recomanar-vos una peli, que recentment ha tingut molt èxit i premis ..una historia real i que a casa varem conèixer de molt aprop.Una molt bona amiga algeriana ,era nascuda en el poble en que transcorren els fets i en aquells dies encara tenia una germana vivint allà i amiga dels monjos protagonistes.
El titol " De Dioses i de Hombres " .
Val la pena !!
Nuria