Welcome Andrew!!!


El dilluns dia 10 va arribar l'Andrew Stevens. Viu a Minnesota, dels Estats Units.


Ha vingut a l'Escolania per ajudar-nos a parlar anglès, però ell parla anglès americà. Quan va arribar a les 12 del migdia, per a ell, eren les 4 de la matinada i estava molt cansat perquè no havia dormit en tota la nit.
Dimarts va fer esport amb els de secundària (futbol). Ell als EEUU juga a futbol americà i amb el nostre futbol se'n va sortir força bé, encara que el seu equip (1r d' ESO) va perdre.
Esperem que ens ho puguem passar molt bé tots junts. Welcome to the Escolania, Andrew.

Equip de redacció

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!
Jo també m'apunto a donar la benvinguda a l'Andrew , ho faig amb català perquè també ell practiqui...
"Benvingut a Catalunya i a la nostre muntanya de Montserrat,desitjo que hi siguis feliç "!!
Núria
Hola a tots.

Benvinguda a l'Andrew, i a veure si de debò us esforceu per poder parlar i practicar l'nglès amb ell. És una oportunitat i un gran privilegi poder conviure amb una persona d'un altre país i ho heu d'aprofitar. A l'igual que com diu la Núria, ensenyar-li a ell tot el que és Montserrat i Catalunya.

Salutacions,
Pep Tolosa
Euterpe ha dit…
Saludos. Os incluyo algo que puede interesaros: ayer, vuestros colegas del coro de Tölz estrenaron canal oficial en Youtube. aquí el enlace. Muchísimas gracias.
Nuria (Fenix) ha dit…
Toc toc ,que hi ha algú ?
Hola nanos!!Divendres varen donar-me l'oportunitat de venir-vos a escoltar a Vic.Vaig gaudir molt!!Els comentaris de les persones al sortir del concert,molt bons.Principalment per algú que era la primera vegada que us escoltava físicament(vaig dir.li que ho sabrieu).
Ahir al finalitzar les vespres...Els aplaudiments d'un grup de persones(filipines?)que varen fer esclatar la seva emoció, picant de mans.Uii la vostre carona
de sorpresa i un somriure dissimulat ,encara va despertar més tendresa.
Bona feina,bona música.
Núria.