Primer dia a Montpeller

Ahir divendres vam anar cap a Montpeller. El trajecte va ser llarg i cansat. Quan vam arribar, encara no havien arribat les families de França que ens havien de portar a casa seva. I alla ens van anar distribuint. Anavem amb parelles o en grups de quatre.

La gent de Montpeller o els voltants son molt amables. Amb qui vaig anar jo, ens van deixar banyar en una piscina, i vam jugar i sopar al pati de casa.
Quan vam anar a dormir, ens va costar una mica perque era el primer dia.

Avui hem esmorzat, ens hem trobat tots els escolans, i hem anat a un parc zoologic. Primer hem anat a la Serre Amazonienne, que era un lloc on hi havia animals del riu Amazones: caimants, piranyes, peixos, mantes, monos, os formiguer, tucans, un lleopard, etc. Tambe hi havia ocells que ens passaven per sobre. Ha estat divertit, i hi feia molta calor.

Despres hem anat al zoo. Hi havia molts animals, i alguns no es deixaven veure be. Mes tard, hem tornat a agafar l'autocar fins a Meze, el lloc del concert.
Hem fet l'assaig, i despres el concert. Ha estat bonic i llarg. La gent estava contenta. En acabar, hem anat a la Missa que es feia alla mateix, i hi hem cantat.
Despres hem saludat els pares que han vingut. I finalment, hem anat fins a Montpeller.

Aleshores ens han donat un regal, que era una imatge d'en Pep Guardiola, i hi havia la seva firma. Quan ho hem sapigut, ens hem posat molt contents. Aixo ho ha donat la Nuria Fenix. Moltes gracies!

Ara tornem amb les families que ens acullen.

Miquel Ferrer.

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola nois,
Per fi tenim notícies vostres, ja imaginem que deveu estar molt enfeinats.
Com sempre, gaudiu força, feu bons concerts i ompliu-vos de totes les experiències que aquest viatge us proporciona!
Fins la tornada.

família Diport i Feliu
Pep Cots ha dit…
Hola nois,

Nosaltres ja hem arribat a Manresa i us vam poder escoltar a Mèze. Realment el repertori va ser fantàstic i el vau interpretar magistralment. Us vam veure molt contents amb les famílies franceses, així que aprofiteu al màxim. Fins demà.

Pep i Montse
Joan Canton ha dit…
Ei!
Molta sort en la part final del vostre viatge!

A la toranda ja ens explicareu com ha anat tot.
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!! poder compartir el vostre concert a Méze era una il.lusio...aconseguida .La mateixa que ha servit per fer-vos arribar una foto del Pep.Ha estat un plaer per moltes persones fer-ho possible i per ell especialment.
Teniu rao amb l'amabilitat de les persones...que us han rebut i escoltat .El respecte per la llengua catalana i per la vostre musica,son una mostra de l'estima que tenen per Montserrat i per el treball de l'escolania. Axis ens ho han comentat i ho hem pogut escoltar amb moltes de les persones que eran al concert.
Enhorabona a tots,tots!! per el treball ben fet ,a pesar del retard i de la calor .
El nostre retorn cap a casa no ens ha permes escoltar-vos a Montpeller....bonica ciutat !!.
Ja som a casa ...acompanyades de una bona tempesta que ens ha sorpres només trepitjar terres catalanes.
Bon viatje de retorn .
Josep Tolosa ha dit…
Bon dia nois.
Moltes felicitats!!!! Als concerts ja es va escoltar algun "bravo", i si no fos pel lloc i tipus de concert n'haguessin pogut estar molts més. Vau cantar de meravella, i amb la bona sonoritat de les esglésies encara va ser millor. I vosaltres, de l'experiència amb les famílies, segur que en guardareu un record que us acompanyarà uns quants anys. Tot plegat unes experiències inoblidables i envejables. Gaudi-ho molt i seguiu esforçant-vos així.

Salutacions per a tots.

Pep Tolosa
Joana Pifarré ha dit…
Vaja, que dir, sense paraules,els dos concerts fantàstics!!
Èxit total,ens heu emocionat a tots els que hi erem, la sardana escoltada fora de Catalunya et fa posar la pell de gallina.
Aprofiteu tot el que pugeu i bon viatge de tornada.
Joana Pifarré