Les vacances s'acosten

Hola a tothom. Després del viatge a França, ens hem començat a preparar per acabar el curs i començar les vacances d'estiu. Ha sigut un any intens, i encara ens queden coses per acabar: per exemple, el concert de Taradell (a l'Osona) i l'últim a Pineda de Mar (Maresme), poble del Guillem Burjons (redactor del 100peus d'aquest any, per si encara no ho sabíeu).
El Sergi d'Assís, mentre anàvem amb autocar al centre esportiu i educatiu Àgora, ens ha explicat que un escolà va insistir molt perquè anéssim un dia al Water World, un parc aquàtic de Lloret de Mar. I finalment, hi acabarem anant amb els pares i germans i els educadors de l'Escolania. Ens fa molta il·lusió anar-hi.

Us deixem amb una foto del parc:
Equip de Redacció.

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!
La foto mostra el que gaudireu en el parc aquàtic !!
Tingueu cura que aquests "artificis" fan respecte. Un bon dia per finalitzar tots plegats aquest curs!!

Taradell i Pineda de mar dos bonics indrets i aprop de casa.Us hi esperen per compartir els vostres cants i la música.
Núria
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!
Avui he gaudit del concert, amb uns amics que han quedat gratament sorpresos,per el repertori ,per com han gaudit de les vostres veus i la música.!Us dono les gracies de part seva ,a tots ,Tots!!.
En el viatge de tornada .... ufff he tingut una "petita" sorpresa....
Davant del cotxe ,per les corbes de Collsuspina, m'han fet parar de sobte...una famella de porc senglar amb els seus sis petits cadells. L'escena molt tendra, ben cert ,no obstant el respecte que m'ha produit la mare i els seus desenvolupats ullals i com s'ha plantat al mitg de la carretera,tenia ganes de discutir i jo cap !!Ha quedat amb una anecdota.....per explicar, menys mal que ells,el cotxe i jo ,hem pogut continuar el nostre camí.
Us retorno un somriure embolcat amb un fins a sempre !!.
Nuria
Asuncion Llauradó ha dit…
Hola nois,

No voldria que s’acabés el curs sense donar-vos les gràcies. Al equip de redacció per la bona feina feta, doncs tots els que em seguit les vostres cròniques hem pogut gaudir de les vostres explicacions tant dels viatges com del que heu anat fent durant el curs. També a tots els escolans perquè al llarg de tot l’any mitjançant la vostra música hem gaudit tan de les mises, com de les vespres i dels concerts (i més ara que des d’Internt us podem veure i tot!).

Als que ara acabeu la vostra estància a Montserrat molt bona sort a la vida. Ja sabeu que sou molt afortunats doncs a part de la vostra família sempre en tindreu una altra amb els monjos.

Molta sort i bon estiu a tothom.

Asuncion