Proclamació de la terna.

S'està acostat el dia de Sant Nicolau, el dia 6 de desembre. Aquell dia celebrem la festa del Bisbetó, el nostre bisbe per un dia. Però... qui ho serà? Ben segur que serà un dels escolans més petits, dels de quart. I com l'escollirem?

Això serà el dia 22 de novembre, el dia de Santa Cecília. Per nosaltres festa gran, també. Perquè és la patrona dels músics. Aquell dia s'acaba la campanya electoral. Fem moltes paperetes amb els noms del qui volem que sigui bisbetó.. I després de dinar votem el bisbetó i en acabat anem a veure el P. Abat perquè li posi les insígnies abacials (creu, bàcul, solideu i anell).

Uns dies abans, dijous dia 15, es va proclamar la terna, el nom dels tres escolans de quart que poden ser bisbetó. Els altres dos seran vicari i secretari. Els tres escollits són en Ramon Tremosa, el Benet Martí i el Xavier Peramiquel.

Fa una setmana, més o menys, vam fer una primera votació d'on han sortit aquests tres noms. I també la segona terna, els tres encarregats de fer de porrer, mestre de cerimònies i el patge de cua. Han estat escollits l'Arol García, el Francesc Buch i el Pau Jorba.

L'acte de proclamació de la terna va començar amb una "presa de pèl" al dir-nos que vindria un antic escolà a fer-nos un concert de piano. Però no va ser així. Va sortir un escolà dels grans, disfressat amb una perruca, mocasins i saia com a capa. I va tocar. Després van projectar un vídeo on els protagonistes eren els de segon i un parell de primer. Era fet amb to d'humor.

A més a més de dir els noms dels de la terna, els Patxolis (tres escolans de segon) van tocar tres cançons fetes per ells.




Equip de redacció

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
hola nanos !!
L'enhorabona al recent proclamat Bisbetó.???
Sigueu molt feliços,amb tot el que us trobeu en el vostre camí ,l'amistat,la musica,les rialles,les noves experiències .......
Una bossa de dolços records per tots vosaltres TOTS !!!
Núria.
Asuncion Llauradó ha dit…
Hola nois!

Que passeu un molt bon dia de Sant Nicolau. Que us portin molts regals i que el bisbetó i el seu seguici donin a la cerimònia el to seriós però simpàtic que requereix.
Espero amb impaciència el muntatge fotogràfic d'aquesta festa.
Sort i petonets per a tots.
Asunción