Concerts

Estem en plena producció de Nadal. Ja hem fet tres concerts (l'Hospitalet de Llobregat, Santa Maria del Mar i Sant Adrià de Besòs), i ens en queden tres més (Torredembarra, Moscou i Sant Feliu de Llobregat)

Us volem destacar el quin vam fer a Santa Maria del Mar. Ha estat el concert solidari d'aquest curs. Els fons recaptats han anat a benefici de la FLS (Fundació Lluita contra la Sida). Ens van venir a fer una xerrada que ens va agradar molt. I és un equip molt bo en investigació. El dirigeix el doctor Bonaventura Clotet, que al final del concert va dir unes paraules d'agraïment.

També destacarem el de Moscou, un viatge que ens fa molta il·lusió.  Farem el concert en un auditori molt gran i on hi ha l'ogue més gran de tot Rússia. És el  Moscou International House of Music.

Aquesta producció no té el mateix programa per a tots els concerts. Però sí que algunes peces es repeteixen. Per exemple acostumem a començar amb el Welcome (del nostre director, en Bernat Vivancos) i la segona part consta de Nadales populars, arranjades per Francesc Civil. En diem El Nostre Nadal.

Equip de redacció

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!

Tot i tots a punt per re-iniciar ..estudis,concerts i viatges !!

Bon Viatge a Rússia !
Segur que tot anirà bé!!els russos,us admiren i reconeixen la feina ben feta.Cuideu-vos dels refredats ,que el fred no minvi les vostres veus...... ..bufandes,gorres, tot a punt !!

Bona música !!
Núria
Pilar ha dit…
Bon any a tots, espero que després de les vacances comenceu de nou amb moltes ganes i il.lusió.
I que continueu fent-ho tan bé...!!!
Una abraçada i ens veiem a Torredembarra!
productesdelaterra ha dit…
hola nois!! representeu el païs molt be!!! feina molt ben feta !! visca catalunya!escampeu a rússia la nostra identitat!
www.productesdelaterra.cat