A les portes d'ordenacions

Aquest divendres no tenim activitats. Demà dissabtre hi ha ordenacions al monestir i com a escolans hi hem de ser presents. Per això ens han donat la tarda lliure. Però com que aquest fet és prou important en volíem deixar constància.

Són dues ordenacions de diaca, els germans Efrem i Bernat. I dues de prevere, els germans Sergi d'Assís i Anselm. Ja veieu que n'hi ha dos que estan relacionats amb l'Escolania. I per tant per nosaltres serà festa gran.

Ho completarem amb dues entrevistes als dos monjos vinculats a l'Escolania. L'una la trobareu just aquí a sota i l'altre la publicarem tant aviat com ens sigui possible.

L'equp de redacció.

Comentaris

Pilar ha dit…
Moltes felicitats al Sergi i a l'Efrem... encara que ja els vam felicitar personalment. Va ser un dia molt maco.

I també felicitats al nou equip del 100 peus que ho esteu fent molt bé... us vaig seguint!
Asunción Llaurado ha dit…
Hola nois... va ser un acte molt emotiu per mi, la familia i els amics, poder veure a l' Efrem, en Bernat i els preveres Sergi d' Assís i l' Anselm tan feliços per aquesta nova etapa de la seva vida.
Vaig tenir el goig de poder escoltar els vostres cants, parlar amb alguns del vostres pares, conèixer presencialment a l'Eva i l'Imma i conèixer també a la Nuria, la vostra seguidora del Blog que sempre us encoratja amb les seves paraules.
Dono gràcies a Déu per haver tingut la sort de poder viure aquet moment.
Petonets per tots.
Asunción
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola Nanos!!
Ja veig que el meu primer comentari es va perdre per .........en algun raconet de Montserrat.
Be..doncs ara em reitero felicitant als dos Preveres i al dos Diaques per les seves Ordenacions.
Una vivència molt bonica i poder-la compartir amb persones estimades es quelcom que resta per sempre més en el nostre cor.
Bona musica !1 Bona feina !!
Núria