Comença el curs a l'Escolania



A l’escolania ja hem començat el curs amb molta il·lusió. Pel que es veu, ens espera un curs molt intens ple d’activitats, concerts, gires... Vam començar el 24 d’agost. Al principi estàvem tots als núvols, però de seguida ens vam centrar amb tot el que ens espera aquest any. Tenim molts objectius! Potser penseu que des del primer dia ja fem classes, però no és el cas. Nosaltres hem vingut per cantar a la Mare de Déu i assagem molt per poder-ho fer molt bé.

Els primers dies tenim un horari diferent amb activitats molt divertides: piscina, jocs, esports, assajos, estudi d’instrument, lectura, etc... Aquells dies els grans també organitzen uns campionats de futbol, ping-pong, 100 metres llisos, Xbox, futbolí, estirar la corda, escacs, el nombre pi i talents.

Cap a finals d’agost van arribar els nous escolans de 4t. Tenien molts nervis, molta il·lusió i molta felicitat de començar aquesta nova etapa a l’escolania. L’11 de setembre van fer la vestició, com sempre molt emocionant.

Hi ha diferents novetats, una d’elles és que aquest any els de 6è farem servir Ipads per a les classes.

De moment ja hem fet un primer concert a Barcelona, a la plaça del costat de la Sagrada Família. Va ser el primer concert del nostre nou director, Llorenç Castelló. Vam cantar a l’aire lliure i va ser bonic; no érem els únics que cantàvem, també ho van fer la coral Sant Jordi i l’Orfeó Català.
Aquest curs també és una estrena per al nostre nou sots-director, Pau Jorquera, que comença una nova etapa entre nosaltres.

El 9 de setembre vam començar les classes. Ara portem quatre setmanes a l’Escolania i de moment la cosa va bé, per tant us demanem que ens desitgeu molta sort i ens ajudeu a tirar endavant!



Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!
Un nou curs,noves experiències i vivències .Per els de quart...es clar que hi tenien cabuda els nervis,il.lusions i la felicitat,...Segur que a hores d'ara ja estan més que integrats a la feina.
El primer concert...ens el varem perdre..per solapar-se en el darrer que es feia a Montserrat(IV Festival Internacional Orgue de Montserrat)No obstant tinc referencies de la vostra bona participació .
He tingut de fer recerca per saber com i perquè es fa servir Ipads a les classes. Be...ho he esbrinat i em sembla ideal...
Es pot usar des d'edats més primerenques que els portàtils. És ideal per a Educació Infantil. La seva interfície tàctil és fàcil, intuïtiva i de gran qualitat.Els estudiants disposaran automàticament d'informació actualitzada en aquests e-textbooks o llibres de text electrònics.
Les noves tecnologies fan molt mes fàcil el vostre aprenentatge ...endavant i aquí us deixo el meus bons desitjos de
Bona feina i bona musica.
Gracies per compartir aquest raconet, un altre curs, i fer-nos conèixer les vostres activitats.
D'Assís ha dit…
Moltes felicitats als nous membres de la Redacció del 100peus!! Això promet molt!! Endavant!!