Intercanvi amb el Centre Obert Joan Salvador Gavina

El passat dimecres vint-i-quatre de setembre vam fer un intercanvi amb els nois i noies del Centre Obert Joan Salvador Gavina. Aquest centre està situat al barri del Raval de Barcelona i es dedica a ajudar els infants i joves del barri amb activitats i serveis diversos i els proporciona una atenció que les seves famílies no els poden donar.

A les primeres hores del matí vam seguir el nostre ritme habitual. Vam fer les dues primeres classes fins l’hora del pati, que era quan havien d’arribar.

Quan van ser aquí vam anar a saludar-los i en Sergi d’Assís, el prefecte de l’Escolania , va fer una petit discurset de benvinguda - alguns dels nois i noies no eren catalans, però tot i així entenien el català i alguns el parlaven-. Aleshores vam anar al poliesportiu i tots barrejats vam fer dos grups de tres equips cadascun i dues activitats: frisbee i futbol. Ens vam divertir molt!

A continuació, aprofitant els grups de joc, els vam ensenyar l’Escolania. En acabar, els escolans vam anar a cantar la Salve i el Virolai i ells ens van venir a escoltar, els va agradar molt!

Després d’una Salve molt bonica de Josep Ma Roma, vam anar a dinar tots junts al quart pis. Vam compartir l’estona i vam jugar a escacs, a cartes, vam parlar i vam repetir els jocs del matí. També ens vam fer una foto a la terrassa.

Quan van marxar, nosaltres vam seguir l’horari normal. Ens vam acomiadar però per poc temps, perquè aviat ens tornarem a veure. El dia va ser molt divertit i ens ho vam passar molt bé!    

El motiu d’aquest intercanvi és que el dia 19 de desembre farem el concert solidari per a aquesta fundació en una església del Raval.  



Podeu veure més fotos de la trobada clicant aquí.




Comentaris

D'Assís ha dit…
Va ser una bona experiència, i molt ben explicada! Gràcies.
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!

Quina sort aquestes vivències ...només iniciant el curs.
Aquests intercanvis son molt bonics i segur que tant ells com vosaltres ,en veu gaudir.Crec que poder sortir del seu entorn, per anar a passar el dia amb l'escolania de Montserrat,tenia de ser un regal per ells.Per vosaltres poder mostrar acolliment i com sou a les ""distancies curtes"" una bona experiència.
Conèixer tot el que fan en aquest Centre ( m'agrada esbrinar el que expliqueu) ..també ha estat un regal per mi.Gracies !!!
Bona música !! i a treballar fort !!

Núria