Cap a la Xina!



Hola, seguidors del 100peus!

Com veieu en el títol ens estem preparant per anar a la Xina. A principi de curs ens van anunciar la proposta de fer una gira a la Xina. Aquests dies previs a la gira al continent asiàtic estem emocionats ja que sent a un altre continent fa il·lusió. No hi ha cap escolà que hi hagi anat; l'escolania, amb més de 700 anys d’existència, només havia anat al Japó (del continent asiàtic).

Aquests últims dies ens hem esforçat de valent perquè ens surti molt bé el nostre repertori a la Xina. És ben diferent al que estem acostumats a cantar, o sigui música religiosa.

A la Xina hi estarem dues setmanes. Farem tres concerts en els auditoris més importants de Pequín i Shangai. A Shangai farem dos concerts en el mateix auditori. Relacionat amb la Xina, ahir dia 16 de febrer, va venir un equip de TV3 per gravar-nos en directe per “Els Matins” de TV3. També el periodista Xavier Vilà ens va enviar un text d'agraïment i de suport per tota la gira.
Us deixem amb l'enllaç del vídeo dels Matins aquí.




Abans de la gira tenim un concert a Manlleu el divendres 19 de febrer. Un concert important per practicar el repertori de la Xina. L’endemà, el dissabte, ens llevarem amb molta il·lusió perquè hi haurà la jornada de Portes Obertes. Nosaltres, els mateixos escolans, ensenyem l'escolania als nois que volen ser escolans.


En l'àmbit de classe els dos cursos de secundària estan fent el treball de síntesi. Els de cinquè de primària avui dia 17 han fet la "Maleta de la sal", que és una activitat de medi per treballar a través de diferents pràctiques de laboratori coses com mescles i dissolucions, la densitat de l'aigua, etc...
El nostre curs, sisè, no hem fet coses especials però avui tenim un examen tècnic amb l'instrument de cadascú.


Que passeu uns dies bons i desitgeu-nos una bona gira! Si us interessa, ens podeu seguir per aquí. Anirem penjant cròniques actuals quan puguem de la gira, si pot ser cada dia.

Si voleu saber més coses sobre l'Escolania podeu consultar la nova pàgina web de l'Escolania de Montserrat.

Fins aviat!

Arol i equip de redacció.

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos = 嗨孩子

Enhorabona per aquest magnific i allunyat viatge .
Us seguiré amb el cor i també gaudiré de les vostres cròniques .
Abans compartiré el concert a Manlleu,amb una bona colla d'amics,per acomiadar-vos,desitjar-vos un bon viatge i per gaudir dels vostres cants...fruit del vostre esforç i del treball de moltes persones que us envolten ..axis que ànims i endavant!! Feu que tots se sentin orgullosos ,de la feina feta...i per vosaltres les meves Gracies !! per les vostres cròniques al 100 peus....

bona feina = 良好的工作
bona música= 好音乐
Pilar ha dit…
Ja hem vist els reportatges de TV3 i us hem sentit cantar amb xinès, quina gràcia!!!
Una abraçada a tots, us anirem seguint pel blog i pel twitter.

Pilar Boldo
Jordi Garcia ha dit…
Ànim i a per totes nois! segur que triunfareu.

Gaudiu tant com pogueu de cada instant d'aquesta nova i extraordinària experiència, i sobretot, no deixeu de seguiu creixent com a músics i persones.

Seguiu-nos emocionant. Fins aviat.