Escolans olímpics

Avui ens hem llevat més d'hora del normal. 
Quan hem acabat d'esmorzar, hem fet assaig perquè ja ens estem acostant al concert. Després d'assaig, hem agafat l'autocar i hem anat a visitar un dels llocs més famosos de Xina: la Gran Muralla. Ha estat molt interessant. 
Hem fet fotos de grup i ens hem dividit en tres grups: els que anaven més ràpid, els d'anar fent i els que s'ho prenen amb calma. Hi ha moltes escales i els graons són molt drets. 

Quan hem tornat a l'inici, hem tingut uns quants minuts per comprar. Llavors ja hem anat a l'autocar i hem fet camí cap a Beijing, però hem parat per dinar. Abans de dinar, ens han ensenyat una fàbrica de gerros molt bonics. També hi havia una botiga per comprar-ne.
En acabar de contemplar-los, hem dinat.

Quan hem arribat a Beijing, hem visitat les instal•lacions olímpiques. Mentre ens feien fotos de grup, uns "xinos" s'han afegit a les fotos. Ha estat un no parar, perquè cada cop en venien més. En venien, i en marxaven. Alguns posaven els nens entre nosaltres. Ha estat molt xulo.

Al cap d'una estona, hem anat a comprar i hem regatejat a les botigues de records perquè els nostres acompanyants xinesos ja ens ho havien recomanat. Just quan t'interessaves per algun record, si dubtaves de comprar-lo, els venedors ja et preguntaven quin preu volies. 
I aleshores començava la partida. Hem quedat molt satisfets i ja tenim records pels de casa.
Després hem anat a l'hotel i hem sopat i anat a dormir.

Bona nit!

Ot O. i Xavier P.

Comentaris

Unknown ha dit…
Que bé nois! aquestes cròniques són fantàstiques, us agraïm molt que compartiu el viatge amb nosaltres. No només els pares us seguim,també els avis, tiets, amics... Ens fa la sensació que mirem un documental per capítols.
Que tingueu molt bon cap de setmana!
Petooooons!
Unknown ha dit…
Que bé nois!
aquestes cròniques són fantàstiques. No només us seguim els pares, també avis, tiets, cosins, amic i fans!
Sembla que fem un seguiment d'un documental per capítols.
Que tingueu bon cap de setmana!
Petoooons!
Laura Domènech ha dit…
Feu cara de fred!

M'agrada llegir les vostres experiències. M'alegro que hagueu fet aflorar la vostra actitud contemplativa en una fàbrica de gerros xinesos...

Ja espero llegir la propera crònica ;-)

Una abraçada a tots!!
Pacaro ha dit…
Ens agrada veure la cara de satisfació que feu, amb aquestes cròniques tan simpàtiques no sembla que esteu tan lluny. Que gaudiu molt del viatge!!
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!
Olímpics i tant ,ja que tinc entès que cal una bona preparació per pujar els graons de la Gran Muralla.
Ja veig que us ensenyen els trucs per comprar a bon preu.... molt be !!
Acurades cròniques del vostre viatge !!moltes gracies !
Dolços somnis !!

Núria
Unknown ha dit…
Quina sana enveja !!

Penseu que heu trepitjat una de les úniques obres que ha fet l'home que es veuen des de l'espai i, a més amb molts anys d'història.

Gaudiu d'aquesta oportunitat que us dóna ser Escolans de Montserrat per conèixer mons tant diferents dels nostres.

Una abraçada a tots des d'un país petit.

Família Clusellas-Palomas
M. Teresa Costa ha dit…
Quin viatge tan interessant! Ei, però no us passeu amb el regateig que després els catalans agafem mala fama.
Apali, molt bon cap de setmana xinès!
Montserrat ha dit…
Avui he llegit les vostres cròniques. Que interessant tot el que expliqueu i les descobertes d'aquesta cultura, ben diferent de la nostra.
Continueu gaudint del dia a dia. Que vagi molt bé el concert.
Una abraçada!
Montserrat
Nadala Garcia ha dit…
Quina sort, quantes experiències tan curioses!
Sembla que us esteu fent tots uns experts en menjar amb"palillos", en budisme, en contemplar gerros i escorpins fregits, experts en el regateig, en pujar escales i en fer de models a les fotos...!!!
Uf, m'ha encantat això que heu explicat del Temple del Cel...sembla com un casal d'avis a l'aire lliure!! Quina idea més bona!
Ja fa temps que cada matí quan vaig a la feina em trobo un grup d'àvies fent tai-txí al Passeig de Sant Joan de Barcelona. Ara quan les veig penso en el Temple del Cel...i en vosaltres, és clar!
Moltíssimes gràcies per aquestes cròniques plenes de detalls que també ens fan viure a nosaltres el vostre viatge!

Una abraçada i molts records!
Àngel ha dit…
Ha estat un goig molt gran poder delectar-nos amb les vostres vivències tan ben explicades de tots aquests dies. Semblava que ens hi trobéssim, ens hem sentit més a prop de vosaltres i ens ha fet molta il·lusió.

Àngel i M.Aurora
(avis de l'escolà Quim Ventura)