De visita a un creuer

Hola altra vegada, seguidors del 100peus! 

Com aneu? Nosaltres us explicarem una visita que vam fer en un creuer de luxe. Va ser el divendres 1 de maig. El creuer es deia VIKING STAR de l’empresa VIKING CRUISES, que és una empresa que es dedica a fer creuers. Aquesta empresa tenia 64 creuers per anar pel riu però aquest és el primer que va pel mar.Vam anar a cantar en un auditori que hi ha al vaixell, no gaire gran però força luxós. Com que no hi cabia tota la gent del creuer vam fer dues actuacions idèntiques.

Acabades les actuacions ens van portar a la cabina del capità i a fer una visita pel vaixell. Ens va cridar l'atenció un SPA que tenia una piscina amb bancs, una sala calenta i una sala plena de neu.

Després de la visita, que ens vam quedar amb la boca oberta, vam anar a sopar al restaurant del vaixell i s'ha de dir que estava tot boníssim i de qualitat.

Vam quedar al·lucinats de la visita i ens va agradar molt. Us hagués agradat a vosaltres?

Bon cap de setmana!

Benet i Arol

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!!
A la vostra pregunta de si ens hagués agradat.....,a mi SI ,segur,ja que seria la primera vegada que pujaria en un creuer i a més de luxe!!!per mirar-ho tot i principalment els comandaments del pilot !!!! ...Es clar que sempre que continues ancorat i quiet.

Gracies, per l' acurada descripció de la vostra nova experiència en un vaixell !!.

Igualment bon cap de setmana !!encara que...ens veiem ben aviat !!!!
Bona Musica!!
Bon Concert !!