El primer concert

Hola seguidors i seguidores del bloc!

El passat dia 2 vam fer el primer concert del curs a Vilafranca del Penedès. Quan vam arribar el primer que vam fer va ser anar a l'església a deixar les maletes i els mocasins. Va ser una tarda molt especial ja que vam anar a visitar una residència d'avis. L'edifici era molt modern, hi havia alguns mobles antics i una col·lecció de figures. Allà fan moltes coses. Ens van convidar a berenar i els vam cantar una cançó de Pau Casals i el Virolai.

Després vam fer la prova de so. Vam assajar totes les cançons i ens va sortir bastant bé. Aleshores vam sopar a una escola religiosa que havia participat al projecte telemàtic "Montserrat, un munt d'aventures" i el menjar era molt bo! I després concentració, vestir-nos i a actuar. El concert va anar molt bé i no ens paraven de felicitar. També va ser el primer concert que cantaven els de 5è. 

Adéu i fins la propera crònica.

Jomari, Pep, Joan Maria i Kevin

Comentaris

Anònim ha dit…
Enhorabona per aquest primer concert del curs! Segur que va ser molt emocionant per a tots, sobretot per als nois de 5è que s'estrenaven. I quina visita més maca, a la llar d'avis. Els avis són savis!!

Laura
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!

Aquesta vegada no vaig venir a escoltar-vos a Vilafranca del Penedes. Recordo el concert de fa dos anys, en que vareu emocionar a les persones que m'acompanyaven.
Quina alegria devien tenir els avis de la residencia.Es un bonic gest, feu-vos anar a compartir berenar amb ells.
Enhorabona per els de cinquè.

Ens veurem a Santa Maria de Mar.

Bona Musica !!!
Núria