Concert a Girona

Bon dia centpeuaires!

El divendres dia 13 de novembre vam anar a fer un concert a Girona per celebrar els 50 anys de la fundació del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona. Vam marxar molt d'hora d'aquí a Montserrat perquè Girona ens cau molt lluny. Quan vam arribar vam aparcar al costat del riu Onyar, i vam anar a la catedral per deixar les maletes i començar la visita guiada.

La visita va ser per la mateixa catedral, ens van explicar que aquella catedral era la més ampla de tot el món a banda del Vaticà. Seguidament vam anar a veure el claustre gòtic de Martí l’Humà. Ens van explicar que en les columnes hi havia representada la creació del món.


Com que no ens quedava més temps vam haver d'anar a veure ràpidament el Tapís de la Creació, però quan menys ens ho esperàvem van saltar els ploms i ens vam haver d'esperar a les fosques. Com que no teníem altre remei vam sortir a la nau central i amb la poca llum que ens quedava vam fer la prova de so.


En acabar vam anar a sopar, per sort allà hi havia llum. Vam acabar de sopar i vam anar a la catedral per fer-hi la concentració per al concert.


Al concert, per sort, ja hi havia llum! En finalitzar el concert el Bisbe de Girona ens va adreçar unes paraules. Després, el president del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona ens va donar com a regal una figura de Pep el Pòlissa, que és la mascota de l’entitat i que ara guardem a l’Escolania.


Espero que us hagi agradat la crònica. Fins aviat!

Roc

Comentaris

Unknown ha dit…
Segur que va ser un concert molt bonic, com els que acostumeu a fer.
La crònica és molt interessant, d'aquesta manera també nosaltres podem aprendre una mica de les vostres visites.
Petons!!!
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!

Si Girona ens queda una mica allunyada...aquest va ser un dels motius, per el que no vaig poder venir a compartir el vostre concert.
Roc,per el que ens expliques...una mica a les fosques la visita a la magnifica Catedral.Una anècdota per explicar !!!

He esbrinat el que representa "Pep el Pólissa"un personatge creat per la mà del dibuixant Josep Antoni Fernández -Fer-. També he descobert que te una bona companya de feina...."" la col·legiada Maria Mediadora,axis com també dos capgrossos que reprodueixen aquests dos personatges.

Ja veieu com les vostres cròniques ...ens fan descobrir i aprendre. GRACIES !!!

Núria