Un concurs emocionant entra a la nostra vida quotidiana

Hola de nou, centpeuaries!

Aquests dies els de primer d'ESO s'han inventat un concurs que es diu Oh Happy Dance i és obert a tots els escolans. Us expliquem com funciona.
Primer, vam fer grups lliures dels que hi volien participar i ens vam apuntar en una llista. Els grups també havien de tenir un nom. Ens vam posar uns noms molt originals: Els Quazers, els Oh Happy Kids, Els Mitjons Negres, Els Tocats de l'Ala i els Secundum Team. Quan estaven fets els grups, els de primer van dir a cada grup la cançó que havia de ballar. Vam tenir aproximadament una setmana per preparar les cançons. En algunes recreacions, els grups es reunien per asssajar.
Ens vam esforçar molt per fer-ho el millor possible i ho vam demostrar quan hi va haver el primer programa. Els de primer d'ESO s'ho van preparar molt bé: hi havia el jurat, presentadors, càmeres i tècnics de so. Era com un programa de veritat. En aquella estona, entre la marxa de les cançons i el ball, tots ens ho vam passar molt bé, els que ho veien i els que ballaven. Es veia que els grups ho havien fet seriosament i s'havien esforçat molt. Quan tots els grups vam acabar d'actuar, el jurat es va reunir per decidir la millor cançó i els dos grups nominats i que, per tant, un dels dos, la setmana que ve el jurat eliminarà. Aquesta part ens posava nerviosos a tots. Els nominats van ser Els Quazers i els Oh Happy Kids i hi va haver un empat per la millor cançó, que va ser entre Els Tocats de l'Ala i els Secundum Team, i així es va acabar el programa.
Ara els grups estem preparant les noves cançons i no falta gaire per viure el segon programa, que segur que serà encara més emocionant que el primer.

Adéu i que ho passeu bé!

Miquel i Martí

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!

Vosaltres si que us ho passeu bé !!!
Molt bona idea els de primer d'ESO !Jo en soc fan d'aquests concursos .Gaudeixo veien els que darrerament han fet per Tv3.
A vegades sembla que estigui en l'escenari,per els nervis que agafo,principalment si hi ha algun grup en que hi participa algun noi o noia que conec.
Felicitats als "inventors del OH Happy dance,montserratí.

Us deixo un link,per riure una mica i també per practicar dansa
,ah i es clar l'anglès !!!!

https://youtu.be/cQ6BPWyIueQ

JA ens direu els guanyadors !!!Gracies !!!!
Joan Capdevila ha dit…
Com a pare d'un escolà animo a tothom que pugui a participar en aquesta nova jornada de portes obertes. És una oportunitat única per conèixer de primera mà com funciona l'escolania per dins. I les famílies us acollirem amb el braços per oberts (no només les portes :-).