El primer concert


Hola centpeuaires!

Ahir vam sortir de Budapest al matí per anar a Nyíregyháza. Durant el viatge vam veure una pel·lícula i ens van llegir els comentaris del Twitter i el 100peus. I vam matar el temps jugant a jocs de taula o parlant.

Un cop vam arribar a Nyíregyháza, ens vam allotjar a l'hotel Europa. I al cap d'un quart d'hora vam anar a dinar. Ens van donar sopa de pasta, i carn amb formatge brie tot arrebossat. De postres, ens van donar un tall de pastís amb xocolata.

I després vam sortir a passejar per la Plaça Major, on vam tenir un temps per jugar, tirar fotos, o simplement passejar. Una part molt divertida de la plaça era on hi havia unes fonts que formaven un pont i tu podies passar-hi per sota. I alguns vam acabar ben molls.

Tot seguit, vam anar a fer la prova de so a l'església on faríem el concert. I estava ple de micros i cables pel terra perquè s'havia de retransmetre per ràdio i televisió. Després de la prova de so, vam anar a berenar perquè ja teníem una mica de gana. I vam pujar a les habitacions per descansar.

A les 18'30h vam marxar de l'hotel cap a fer el concert. Vam fer la concentració, on ens van dir tot l'ordre de les peces i ens vam revestir. A les 19'30h vam començar el concert. La gent feia notar que estaven molt interessats amb l'expressió de la cara. Al final del concert vam veure que aplaudien d'una forma molt particular: aplaudien tots alhora i anaven accelerant la pulsació perquè volien una altra peça. Semblava que anessin a fer un crit. Al final de tot, van aconseguir dos bisos més. I fins i tot, quan vam sortir encara en volien un altre. Però ja era massa tard.

Ben cansats, vam sopar i vam anar a dormir.

Ara estem anant cap a Szeged amb l'autocar, que són 5 hores. I esperem que ens passi ràpid.

Esperem que us hagi agradat.

Martí i Arnau

Comentaris

Família Humet-Vidal ha dit…
Nosaltres, des d'aquí no ens perdem ni un twit ni un blog vostre, intentant copsar al màxim tot el que esteu vivint. Ja veig que amb els anys, la seva manera d'aplaudir no canvia. Fa más de vint-i- cinc anys que les vaig veure aplaudir aixi, i els que fa que ho deuen fer! Pero de ben segur, que encara fa más anys que vosaltres, és a dir, l'escolania, sadolleu els cors de la gent amb la bellesa dels vostres cants.
Ramon, Roc, Sílvia
Joan Bartra ha dit…
Benvolguts escolans i acompanyants,
Seguim amb alegria la vostra gira i amb certa intriga per saber la cara que va posar en Llorenç al veure escolans xops!

Records a tots.
Família Ferrer i Garcia ha dit…
Felicitats pel concert!!
I que bé que us hagin pogut sentir per la ràdio o per la tele!!
Em sembla que podríeu escriure un llibret explicant els tipus de públic i aplaudiments dels diversos llocs on heu estat (que ja en són molts!!) i la manera com fan saber que volen un bis. En aquest cas ho heu descrit tan detalladament que semblava que ho estigués veient. Quina emoció!!
Records!
Nadala G.


Joana Pifarré ha dit…
Escolans que en sou de grans!!! Per molt freda que sigui la gent, sempre aconseguiu estovar els cors i emocionar-los!!!! Disfruteu de la gira i no oa costipeu que sini no podreu cantar
Anònim ha dit…
Hola, som els nens de quart de primària de l'Escolania.
Enhorabona pel concert.
Dilluns nosaltres a la recreació vam mirar una peli: "La volta al món en 80 dies". Dimarts vam anar a Aquadiver natural: els Degotalls sota la pluja. Vam grimpar per la terra i vam baixar fent snowboard. Vam tornar xops. Dimecres ens va venir a escoltar l'arquebisbe de Tarragona i ens va preguntar d'on érem cadascú. A la nit els únics 4 escolans que vam sopar a l'Escolania vam menjar un gelat a les places. Avui acabarem la peli i ens ha dirigit el P. Lluís Maria. Hem cantat molt bé tots els dies.
A veure si poseu els vostres 100 PEUS al Danubi!!
Teniu paprika? L'heu provada?
Que us vagin molt bé els dos concerts que us queden! Que us ho passeu molt bé.
Molts petons dels nois de 4t.
Joan Capdevila ha dit…
Felicitats per la vostra actuació en el primer concert! Ara a descansar i a preparar el següent. Segur que ho fareu molt bé!
Boadas Rabassedas ha dit…
Nosaltres també anem seguint tot el que podem i ens fa molta il.lusio que el concert tingui tant d'èxit i que vosaltres us ho passeu tant bé. Molts records, passats per aigua, que aquesta setmana no hi ha manera que pari la pluja!
Eva ha dit…
Felicitats escolans!!! Allà on canteu, enamoreu!!! Gaudiu molt de la gira!!!! Molts records :-)!!!