Tornem-hi!

Hola, seguidors del 100peus!

Durant aquest nou curs que comença el 100peus tindrà un nou equip de redacció, els nous escolans de sisè. Ens fa molta il·lusió poder ser els redactors d’aquest any i esperem que us agradin les nostres cròniques.

Durant aquestes dues primeres setmanes hem fet moltes activitats i molt divertides. Els escolans de segon d’ESO han organitzat uns campionats, que és una tradició a l’escolania: escacs, futbol, estirar la corda, futbolí, Ping-pong, “songoku”, marató ,100 Bolt, pujar i baixar escales i fotografia.
També hem anat a la piscina de Monistrol, i van venir uns voluntaris de la Creu Roja a fer-nos un curset de primers auxilis i una xerrada sobre els drets humans. A més a més hem fet alguna excursió per la Muntanya, però sempre seguint preparant-nos per cantar.

El dia 11 de setembre vam fer la vestició del nous escolans que es van incorporar a l’Escolania: tretze companys a quart i un a cinquè.

I fa uns dies vam començar l’escola amb molta il·lusió i ganes d’aprendre!
EL NOU EQUIP DE REDACTORS DEL 100peus


A reveure!

Bru, Roger, Joan i Josep

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Els pares de l'Escolania ens fa molta il·lusió que pugue tirar endavant les cròniques del blog 100peus. Segur que ho fareu molt bé i ens explicareu moltes coses durant aquest curs. Volem que ens expliqueu totes les vostres vivències tant a l'escolania com fora d'ella. Ànims!!
Anònim ha dit…
Bona sort redactors sou uns cracks
Una abraçada ben forta
Xantal
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!
Benvinguts en aquest vostre racó, dels 100 peus .
Ja estem a punt per compartir les vostres cròniques ,i per mostra
aquesta primera,amb una bona i extensa explicació dels primers dies del curs.
Com cada any la vestició molt bonica i aquest any catorze escolans que feien molt de goig. Enhorabona a tots !!

Bona música !!