Concert a Lleida

Benvolguts seguidors i seguidores del nostre fantàstic bloc Centpeus, avui parlarem del concert que vam fer a l’Auditori Enric Granados a Lleida el dia 28 d’octubre.

Vam sortir de l’escolania al migdia i durant el trajecte vam veure una pel·lícula però també vam poder observar com anava canviant el paisatge i alguns estàvem atents a altres coses, com veure rapinyaires i cigonyes. En arribar a Lleida vam descarregar les maletes i vam anar a l’Auditori on vam deixar-ho tot excepte el berenar, que és molt important per tenir suficient energia per les tardes de concert!

Com fem habitualment quan anem de concert, vam aprofitar per fer una visita cultural. Anant cap a la Seu Nova vam visitar la capella de Sant Jaume, per on passa el camí de Sant Jaume i Sant Ignasi. A la Seu Nova ens va rebre el Bisbe de Lleida. Allà ens van fer una explicació, també s’hi conserva la Mare de Déu de Montserrat de Lleida i la Mare de Déu del Blau. Seguidament vam anar a la Paeria, que és l’Ajuntament, i ens van fer un obsequi.

Després vam tornar a l’Auditori a fer la prova de so. En acabar vam anar sopar a una casa de l’església en absolut silenci. Havent sopat, vam anar ben concentrats a l’Auditori on teníem les americanes.

I va arribar l’hora del concert. Vam sortir a cantar amb ganes de gaudir i fer gaudir el públic expressant la música amb el nostre cant. Quan es va acabar el concert ens van donar un quadre de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida, ja que el concert va ser organitzat per la Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida. També ens van regalar uns llibres i una escultura.



I això ha sigut tot, centpeuaires, fins la pròxima crònica!

Oriol S. i Xavier

Comentaris

Anònim ha dit…
Gràcies per la crònica. Aquesta vegada també vaig poder tenir el plaer d'assistir al concert i a més Lleida sempre ha estat la meva petita patria (em porta molts records d'infància). El concert fantàstic en un lloc tant emblemàtic com és l'auditori Enric Granados. La vostra excursió a l'ajuntament us va permetre saber que a Lleida no tenen ajuntament sino Paeria i que l'alcalde és el paer; una particularitat de la capital de ponent.
Nuria (Fenix) ha dit…

Hola nanos !!!

Poc a poc puc tornar a escriure en el teclat.
Gracies per les vostres cròniques !!!!!

BOna MUSICA !!!!