Healthy living!

Benvolguts seguidors i seguidores del Centpeus,

El dia 4 de novembre els escolans de primària vam començar el treball interdisciplinari, que es va allargar fins la setmana passada. El tema del treball ha estat Healthy living, vida sana!

Vam començar fent unes activitats amb els grups que ens havien tocat. Hi havia 6 grups i havíem de fer unes proves i resoldre uns enigmes. Qui tenia més punts escollia primer amb quin personatge treballaria. Els personatges que podíem triar eren relacionats amb la salut.

Durant les setmanes que hem fet el treball hem fet activitats molt variades i diferents, en català i anglès, relacionades amb l’alimentació i la vida saludable: des de veure les etiquetes dels aliments, parlar de l’obesitat a Europa, de la dieta Mediterrània, fins a construir-nos la nostra pròpia piràmide dels aliments o fer el rap de la truita. També, seguint amb la vida saludable, vam anar d’excursió a Sant Joan, St. Onofre i Sta. Magdalena.


L’últim dia vam anar a la formatgeria Cal Pujolet, a Marganell. Quan vam arribar vam fer una visita de les noves instal·lacions, i ens van explicar el taller que faríem; el taller consistia en fer i veure com s’elabora el mató. Per fer-lo, primer vam posar calci i un líquid a la llet perquè s’agromollés. Mentre esperàvem vam visitar la formatgeria. 

Llavors ens vam vestir amb la roba adequada per poder entrar a l’obrador, vam agafar els envasos de mató i amb les mans vam agafar el mató i el vam posar a l’envàs. Al final vam marxar tots contents amb el mató cap a Montserrat!


Ha estat un treball molt interessant i hem après moltes coses. I ja ho sabeu, practiqueu el healthy living!!!

Roger, Joan i Oriol E

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Nyam, nyam. Quina bona pinta que tenen aquests matons! A més a més de bons són saludables i molt montserratins. Esperem que aprofiteu al màxim el vostre treball interdisciplinari.
Nuria (Fenix) ha dit…

Hola nanos !!

Una bonica experiència !!
i si cal practicar el viure sa !!
Gracies !!per compartir-ho