Portes Obertes a l'Escolania

Hola Centpeuaires,

El proper 5 de març farem les Portes Obertes a l'Escolania de Montserrat, una ocasió única per veure i conèixer a fons l’escolania. Totes les escoles fan portes obertes, però la nostra ja sabeu que és especial!



La visita començarà després de Salve i serà guiada per nosaltres, els escolans, que us ensenyarem totes les instal·lacions. En acabar la visita s’ofereix el dinar a les famílies participants. Després hi haurà activitats pels nens amb els escolans i una reunió informativa pels pares, i per acabar una bona xocolatada!

Pensem que és una oportunitat per als nens que vulguin ser escolans en el futur, per anar coneixent què és l’escolania, com vivim, què fem… i també per a les persones que vulguin conèixer l’escolania per dintre. La visita la fem els mateixos escolans, i això és molt bonic, és una experiència molt agradable i divertida ja que podem conèixer moltes persones noves i nens que en un futur proper poden acabar sent els nostres companys i els nostres amics. A més a més, ens fa molt feliços veure els nens amb la il·lusió a la cara, i pensem en quan nosaltres érem els que visitàvem i no els guies.
Per nosaltres, doncs, és un dia únic, ja que podem conèixer gent de tot Catalunya i veure com érem nosaltres fa uns quants anys. Ens agrada que altra gent s’interessi per l’escolania i això ens recorda quan nosaltres érem petits i ens va acompanyar un escolà, i gràcies a ell ens vam interessar per l’escolania.

Tots els escolans ja volem que arribi aquest dia tan especial. Us hi esperem a tots amb molta il·lusió!

Equip de redacció



Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Les Portes Obertes de l'Escolania són una bona oportunitat per conèixer l'Escolania: els nois, les famílies, alguns tutors, ... Jo vaig tenir l'oportunitat de pujar a les Portes Obertes de fa uns quants anys i realment el tracte que se'ns va dispensar va ser molt bo. Animo a totes les famílies que vulguin conèixer l'Escolania a venir a aquesta jornada tant especial. I si el vostre fill és molt petit, no passa res; nosaltres vàrem pujar quan el nostre fill tenia 6 anys.
Joan Espuny ha dit…
Hola
Només dir que surto al cartell de les portes obertes a la foto d'Alemanya 😅😂
Nuria (Fenix) ha dit…


Hola nanos !!
Bon diumenge de portes obertes !!

desitjo que tots tingueu molta feina,senyal de que hi hauran molts futurs escolanets.
Gracies per la detallada crònica !!


Bona música !!!