Concert al Palau de la Música

Benvolguts seguidors i seguidors del nostre bloc Centpeus,

El passat dijous dia 2 de març vam fer un concert al Palau de la Música Catalana. Va ser un concert solidari a favor del Casal dels Infants, organitzat per la Fundació Agbar amb motiu del 150è aniversari d’Aigües de Barcelona.
En aquest concert vam cantar peces dels mestres de l’Escolania i també va ser el primer concert de la producció del Rèquiem de Mozart, i ens acompanyaven la Capella de Música de Montserrat, els solistes i l’ONCA (Orquestra Nacional Clàssica  d’Andorra). 
http://www.fundacioagbar.org
 Ara us expliquem com va anar tot el dia. Vam marxar cap a Barcelona poc després del pati, en arribar ens esperava en Carles, un guia que ens va ensenyar alguns llocs de la ciutat. Vam visitar el cafè Els Quatre Gats, que antigament s’hi reunien molts artistes coneguts com Gaudí i Picasso. També vam visitar la plaça de la Catedral de Barcelona, l’aqüeducte, un temple que estava a dintre el barri Jueu, etc...
També vam visitar la plaça de Sant Felip Neri, i un fotomosaic molt famós que està a la plaça d'Isidre Nonell format per 4.000 fotos, que quan te les mires de lluny s’hi veuen dues persones fent-se un petó i que forma part de la Commemoració del Tricentenari dels fets de 1714.

Quan vam acabar de la visita vam anar a fer la prova de so i després ja ens vam anar a canviar. El concert va anar molt bé i ens va agradar molt! 
http://www.fundacioagbar.org
Quan va acabar el concert vam anar a sopar al restaurant del Palau i cap a Montserrat.

Fins la pròxima crònica, seguidors i seguidores del Centpeus!!

Xavier, Joan i Roger

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!

Vaig tenir el regal de poder compartir el concert del Palau.
Magnific !! en varem gaudir molt !!!
L' esforç i els assajos, es varen veure recompensats amb els aplaudiments , i les opinions positives ,que es podien escoltar al sortir el public de la sala. Ha! i mentrestant podíem degustar la coca i xocolata i els qui no tenien de conduir .... una copa de cava,que ens varen obsequiar.
Sense adonar.me'n jo també us he fet una petita crònica.

Bona Música !!
GRACIES nanos !!!
Joan Capdevila ha dit…
El Réquiem de Mozart al Palau va ser una experiència única i irrepetible. Per mi va ser un plaer poder escoltar les vostres veus i l'acompanyament de l'ONCA va ser "bestial". Més d'un moment se'm va posar la pell de gallina escoltant les vostres veus. Espero que vosaltres també hagueu pogut gaudir d'aquesta obra mestra d'un dels millor compositors de tots els temps.