Un diumenge a Washington


Benvolguts centpeuaires,

el 2 de juliol vam començar anant a la Basílica Nacional dels Estats Units, i allà vam cantar a la Missa de les 9h. Va durar una hora, i vam cantar el Duo Seraphim, l'O Salutaris i l'O Lux Beatissima. Era una església immensa, i l'orgue sonava molt fort. Estan fent obres a la cúpula més gran. A l'entrada es veia una bandera americana al campanar.

Després vam agafar l'autocar i vam tornar a l'hotel per descansar una mica. Per dinar, ens van donar pizza. I vam anar a fer la prova de so a la Trinity Church, de Georgetown. La vam fer molt d'hora perquè hi havia altres celebracions per fer. Durant la prova de so hi havia la Montserrat, una senyora catalana que estima molt Catalunya i Montserrat, i que ens va gravar durant el concert amb tres càmeres. També hi havia una televisió americana.

En acabar la prova de so, vam anar a un polisportiu que hi havia i vam jugar bastanta estona a bàsquet. Al cap de tres quarts d'hora vam anar tirant cap a sopar, passant pel davant del riu, des d'on vam veure el Kennedy Center. El sopar va ser a un restaurant italià.

Només vam fer la segona part del concert, perquè la primera part la van fer la Latvian Voices. Per nosaltres, va durar bastant poc. I vam veure gent que s'emocionava. Al principi ens van aplaudir normal, però quan vam arribar cap a les últimes cançons es van emocionar molt i van aplaudir molt.

Al final del concert, hi havia gent que demanaven CDs que tinguessin algunes cançons que havíem cantat, i si teníem algun CD de cançó popular catalana.

Havent acabat el concert, estàvem bastant cansats i vam anar cap a l'hotel a dormir.

Fins demà!

Oriol E. i Arnau H. de 6è

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Realment esteu fent història en cada un dels concerts que feu sigui una basílica o al Kennedy Center. Les vostres veus no deixen indiferent a ningú i és normal que la gent s'emocioni. També fa gràcia trobar-se catalans que viueu als Estats Units; segur que els hi fa molta il·lusió poder-vos escoltar donat que segurament no tenen ocasió de pujar a Montserrat de forma habitual. Avui ja és l'últim concert a Washintong DC; un últim esforç abans d'anar al Far-West. Ànims! Des de Catalunya us seguim amb molt d'interès.
Montserrat Fabrés ha dit…
Bon dia!

Veig que seguiu rebent molts aplaudiments i que els vostres cants arriben a moltes persones. És bonic desvetllar sentiments i percebre emocions.
Aquest matí, a 3/4 de 8 us he escoltat per l'emissora de Catalunya ràdio. Han donat la notícia del concert d'ahir, amb el cant dels ocells i una breu entrevista al Ferran i al Sergi. Encara que esteu lluny, us sento a prop.
Segui gaudint, obrint els ulls, escoltant i agraint aquesta interessant experiència.
Des de Montserrat, salutacions per a tot el grup, escolans i acompanyants.
Fins aviat!
Montserrat
M. Teresa Costa ha dit…
Hola, guapos!
Les vostres veus espongen els cors i desvetllen emocions.
Felicitats per totes les experiències que viviu en aquesta gira.
Us envio una immensa abraçada i també per a tot el grup que us acompanya.
M. Teresa
Marta Pons ha dit…
Moltes gràcies per les vostres cròniques diàries, és una meravella poder-vos anar seguint tant a l'instant, entre el Twitter i aquí, crec que no ens perdem detall.
Estic molt contenta de saber que es van enregistrant els concerts i de veure que feu fotos tan boniques, espero poder-ne editar uns bons vídeos, com vam fer de la gira anterior!!!
Moltes felicitats a tots, que gaudiu de la gira i continueu recollint tants èxits!!!
Txell Solef ha dit…
Les noticies que ens arriben, es que esteu agradant moltissim. Ha de ser emocionant que gent que no us ha sentit mai tinguin aquesta reacció. Descanseu que demá mes!!
Anònim ha dit…
Caram nois, ja veig que no pareu quiets!! si us he de ser sincer em feu molta enveja!! Espero que ho aprofiteu moltíssim i aprengueu molt de tot el que us ensenyin. Avui dia 4 de Juliol és el dia de la independència d'estats units. Van deixar de ser colònies per esdevenir un país nou. Aviam si d'aquí poc ho podem celebrar també a Catalunya, no estaria malament oi?

En fi, espero que acabeu de gaudir moltíssim del viatge i feu uns concerts magnífics, cosa que no dubto!!

Aaah i aprofiteu per practicar l'anglès que és una gran oportunitat per fer-ho!

Bernat Llop
Unknown ha dit…
Hola a tothom, acabeu la primera part de la gira amb una molt bona feina, i la segona part del viatge també promet!
Felicitats i, en especial, a en Miquel Arimany, que avui és el seu sant.
Fins ben aviat!!!!
Família Arimany Malik.