Canvi de plans!

Hola centpeuaires,

avui us explicarem el dia que havíem de cantar al Palau de la Música, el dimecres 27 de febrer.

Vam marxar a la una del migdia quan va començar a nevar. Vam arribar a Barcelona sense cap problema però no vam poder fer la visita que teníem  prevista a Santa Maria del Mar i vam fer la visita al Palau de la Música. Quan va acabar la visita vam berenar i ens van dir que el concert s’anul·lava. Aleshores vam mirar si hi havia alguna pel·lícula per mirar al cine i vam anar al cine per passar la tarda. Vam mirar una pel·lícula que es diu La llibreria. Després del cine vam anar a sopar al restaurant del Palau de la Música i quan es va acabar el sopar vam anar amb el metro cap a una hostatgeria dels salesians i vam dormir tots a una habitació de 50 llits.

Al matí ens vam llevar i Barcelona estava blanc de neu. Vam esmorzar i vam marxar amb el metro fins el tren i del tren al cremallera. Quan vam arribar al cremallera ja estava nevant a Montserrat, però vam arribar bé i vam poder cantar la Salve bé, tot i que no hi havia gaires professors. Després vam anar a jugar amb la neu!


Fins la pròxima, centpeuaires.

Miquel

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Per una banda em va saber molt de greu no poder gaudir una vegada més de les vostres veus al Palau de la Música però donades les previsions metereologògiques crec que va ser una decissió encertada. I obviament per vosaltres el canvi de plans va significar tot un reguitzell d'activitats lúdiques: cinema, hostatgeria dels Salesians, jocs amb la neu, ...
Nuria (Fenix) ha dit…


Hola nanos !!!
canvis de plans per la neu que aquest any ens ha visitat varis vegades.
Sembla que us ho vareu passar prou be,a Barcelona.
Per no dir al arribar a Montserrat ,jugant amb la neu.
Fins a la propera crònica i gracies per compartir !!