Ultra Clean Marathon


Hola centpeuaires!

Dijous 17 de maig, els escolans vam sortir a les places en motiu de l’Ultra Clean Marathon. Unes persones de l'organització ens van explicar què era això de l’Ultra Clean Marathon: un esdeveniment esportiu per conscienciar la gent sobre la importància de conservar els espais naturals i endur-se'n les deixalles. Ens van ensenyar residus que es trobaven els atletes que corrien aquesta marató. 


Al cap d’una estona que ens ensenyessin els residus, van arribar l’Albert Bosch i la Nicole Ribera, els ambaixadors d’aquesta cursa, que estaven fent set maratons en set dies recollint brossa per tot Catalunya. Després de parlar-hi una mica, els vam acompanyar fins a l’estació del cremallera. Allà ens vam acomiadar de l’Albert Bosch, que ja havia vingut a fer-nos una xerrada fa un temps a l’escolania, i de la Nicole Ribera, i vam anar cap a classe. Va ser una trobada ben interessant. I, recordeu, els espais naturals s’han de cuidar!



Fins la pròxima, centpeuaires.

Miquel A

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Tots plegats ens hem de conscienciar de cuidar del nostre planeta Terra; només en tenim una! I qualsevol acció que fem per tenir cura segur que farà que els nostres fills i filles puguin gaudir d'una qualitat de vida millor. Moltes gràcies per la crònica!