Ens visita Tomàs Molina


Hola centpeuaires!

El passat 26 de setembre va venir el meteoròleg Tomàs Molina perquè els escolans de secundària estan fent un projecte de meteorologia, i aprofitant que venia ens va fer una xerrada a tots els escolans. Ens va explicar com és la seva feina, com la feia i com la fa.

Fa molts anys que es dedica a fer d’home del temps, i per això ell ha viscut dues maneres de fer les prediccions del temps. Ens va explicar que abans només es podien fer prediccions del temps fins a tres dies, perquè els càlculs s'havien de fer a mà, i ara amb les noves tecnologies es poden fer amb ordinador i per més dies.

També ens va explicar que abans, a la prehistòria, els llestos de la tribu eren els homes del temps i els anomenaven bruixots.

Ens va agradat molt, sobretot perquè ho feia amb humor!

Fins aviat,

Artur, Magí i Oleguer

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies per la vostra crònica. Per molts de nosaltres en Tomás Molina és l'home del temps de referència: 1) perquè fa molts anys que fa la seva feina, 2) perquè la fa ben feta. Tant de bo tots plegats també sapiguessim aplicar aquests dos elements en la feina que fem sigui on sigui. Fins la propera crònica.
Txell Solef ha dit…
Una visita en la que veu poder aprendre moltes coses de la mà d'un professional com el Tomàs Molina
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!

Em sap greu la "parada" que he tingut de fer en el vostre blog,la salud no em deixava concentrar-me prou be,per escriure.

He llegit totes les vostres cròniques dels concerts ,com també de la visita del Tomas Molina,fetes per els nous redactors.Us vaig seguint com sempre i espero que a partir d'ara sigui amb un comentari.
Gracies,per fer-nos compartir les vostres vivencies.
Bona Música !!!! i fins aviat