Concert a Sant Hipòlit de Voltregà


Hola centpeuaires!

El divendres 2 de novembre vam anar a fer un concert a Sant Hipòlit de Voltregà. 

En arribar vam fer una visita cultural al Museu del Coure de La Farga, una empresa metal·lúrgica que fabrica i comercialitza productes de coure. Ens van explicar totes les maneres de fer coure i els seus aliatges, i de quina manera s’ha utilitzat el coure al llarg de la història.
https://www.lafarga.es/ca/



Després de la visita vam berenar allà al costat. El berenar era diferent que els altres concerts. Ens van donar pa amb xocolata, unes galetes i un suc. Seguidament vam agafar l’autocar i vam anar cap a l’església, on vam fer la prova de so i on després faríem el concert. Quan es va acabar la prova de so, vam anar a sopar al bar del teatre.

En acabar el sopar, com que ens sobrava temps, vam anar a fer una volta pel poble. Després vam entrar a l'església i seguidament vam fer el concert. Al públic li va agradar molt i ens van donar alguns regals.

Fins aviat, centpeuaires!

Pau B, Gabriel i Martí.

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…


Hola nanos !!!
De primera ma ,se el bonic concert i l'èxit que vareu tenir.

Pau,Gabriel i Marti,gracies per la crònica tant detallada.

Bona Mùsica !!i moltes gracies
Joan Capdevila ha dit…
Sens dubte un concert molt bonic. L'església plena de gom a gom. No havia estat mai a Sant Hipòlit però em va agradar; seguiu omplint cada racó de Catalunya amb el ressó de les cançons i l'harmonia de les vostres veus. Gràcies per la crònica!