Concert a Monistrol de Montserrat

Hola centpeuaires,


Divendres passat vam anar a Monistrol de Montserrat a fer un concert. A diferència dels altres concerts, vam baixar amb cremallera. Quan vam arribar a Monistrol vam visitar el Museu del Cremallera i les maquetes que havien construït els Amics del Cremallera.
Els Amics del Cremallera són una associació que va fer que el cremallera tornés a funcionar després de ser tancat. També es preocupen per ell i tal com diu el nom són com uns amics. Ens van explicar les tres coses més importants del cremallera: l’accident que va passar el dia de Sant Jaume de 1953, el gosset guardabarreres únic al món i la seva història i el mateix cremallera en si.

La visita ens va agradar molt i fins i tot ens van donar a cadascun de nosaltres una rèplica de l’antic bitllet del cremallera.


Acabada la visita vam berenar i seguidament vam anar cap a l'espai Joan‍‍ Carles Amat, on vam fer la prova de so. La sala era molt moderna. Després de la prova de so vam sopar a una sala paral·lela a la del concert on també ens vam canviar. Com que l’espai era una pista i no estava adaptat per sabates de carrer, ens van posar unes estores.
Acabat el sopar, doncs, vam fer el concert de festa major d’hivern de Monistrol i va agradar molt. Va ser molt emotiu per a la gent que hi havia, la gent va aplaudir molt i nosaltres vam estar molt contents de poder cantar allà.




Fins la propera crònica!

Oriol i Pau V

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Aquest cop el viatge va ser més curt de l'habitual, ben aprop de Montserrat. També és important fer arribar els vostres cants als pobles que teniu aprop. Malauradament no us vaig poder acompanyar aquesta vegada. Moltes gràcies als cronistes Oriol i Pau.