Ens visita Carme Lluveras

Hola centpeuaires.

El passat dilluns 25 de febrer ens va visitar la Carme Lloveras, entrenadora i analista de bàsquet.

Va fer una xerrada als alumnes de 1r i 2n d’ESO sobre la importància i els valors del bàsquet i la música, i ens vam adonar que són molt similars entre ells. Li vàrem poder fer moltes preguntes i ens va contestar amb unes respostes molt interessants. En una de les seves respostes ens va dir que de petita, amb 6 anys, havia estudiat piano i solfeig a Barcelona, però com que no tenia talent, es va voler dedicar al bàsquet.


Després de la xerrada vàrem fer una mica d’entrenament al Poliesportiu. Ens va ensenyar els passos bàsics per saber jugar a bàsquet: encistellar des de la línia de triple, fer botar dues pilotes a l’hora, i cap al final vàrem fer un mini-partit entre nosaltres. Ens ho vàrem passar molt bé i ens va ser de molt profit.



Es va quedar a sentir la Salve i el Virolai. Després, un cop a l’Escolania, ens va dir: “Almenys canteu millor del que jugueu a bàsquet...”, ens va fer molta gràcia!
Llavors ens vàrem fer una foto i li vàrem donar un CD de l’Escolania com a regal. Els alumnes de primària li varen poder fer algunes preguntes, ja que abans no n’havien pogut fer cap. Quan la vam acomiadar, ens va dir que li havia agradat molt jugar a bàsquet amb nosaltres. Se’n va anar molt contenta.

Podeu veure alguns articles sobre aquesta visita al nostre twitter.

Fins una altra, centpeuaires!

Martí i Ferran, alumnes de 1r d’ESO col·laboradors del 100peus

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Quina enveja! Compartir una estona amb la Carme Lloveras és un privilegi; una experta en el món del bàsquet. Gràcies cronistes!
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos.
GRACIES per deixar.nos compartir les vostres activitats .
Es bonic com les persones amb forća dé voluntat ,poden assolir les seus objectius.
Bona música,bona feina¡¡¡¡