Concert a la Pobla de Mafumet


Hola centpeuaires,

El dia 31 de gener vam anar a fer un concert a la Pobla de Mafumet. Hi estàvem convidats perquè celebraven les decennals en honor de la Mare de Déu del Lledó.


Vam fer horari de concert des del matí. Ens vam despertar tres quarts d'hora més tard i vam dinar abans. En acabar Salve, vam marxar amb l'autocar cap a la Pobla. Durant el viatge, vam mirar la pel·lícula El gat amb botes.

Molt a prop de la Pobla hi ha una planta petroquímica de l'empresa Repsol, i hi vam anar a fer una visita. Vam aprendre que, encara que ho sembli, les xemeneies vermelles i blanques no contaminen tant. També, ens van explicar què hi produïen i vam fer una volta per la planta amb l'autocar mentre ens ensenyaven cada part. En sortir, vam tenir un minut de viatge perquè la planta estava molt a prop del poble. Vam berenar i després vam fer la prova de so. L'auditori era molt acollidor, i la prova de so va anar molt bé.


Al vespre, ja vam començar la concentració sopant en silenci. Quan vam acabar, vam esperar-nos mentre llegíem o ens estàvem tranquils a les nostres cadires abans de començar el concert. El concert va començar a les vuit del vespre i va estar format per dues parts, com sempre. A la primera part vam cantar cançons de música sacra com l'Angelus domini del P.Cassià Just o la Salve d'ecos del P. Joan Cererols. A la segona part vam cantar cançons populars catalanes com La filadora de Joan Just o El cant dels ocells de Bernat Vivancos. En acabar el concert, ens van regalar una Mare de Déu de vidre.

El concert va tenir molt d'èxit perquè tot va sortir a la perfecció, també la gent aplaudia amb entusiasme. Nosaltres vam estar molt contents.

Fins aviat!

Joan del C. i Pau P.

Comentaris