Portes obertes virtuals

Bon dia centpeuaires,

Avui venim a recordar un moment que ens fa especial il·lusió i que aquest any, per la situació excepcional no hem pogut gaudir. Potser ho heu endevinat, estem parlant de les Portes Obertes de l'Escolania de Montserrat.


Per tots els escolans és un moment especial, ja que és l'oportunitat que tenim per explicar als nois i a les famílies participants tot allò que fa que l'Escolania sigui un lloc únic i per conèixer els possibles futurs escolans. Tot ells poden recórrer l'Escolania acompanyats d'un petit grup d'escolans, que fa que la visita sigui personalitzada, i així els anem explicant què és, com vivim i què fem des de dins.


Enguany, ho hem fet de manera diferent. Amb tota la situació excepcional, aquest recorregut l'hem hagut de fer de manera virtual a través de vídeos. Ens hem gravat parlant sobre l'Escolania, grans i petits, per així transmetre la il·lusió que ens fa a tots que vinguin noves persones a gaudir de l'experiència i a participar de la gran família que som.


Gravar-nos aquests dies ha estat un fet normal, per les classes de llenguatge, d'estudis generals, però fer-ho per això ens ha fet encara més contents, ja que podíem col·laborar igual que ho fem presencialment.

Us encoratgem a proposar als vostres fills o néts que els hi agradi la música a estudiar a l'Escolania perquè és una experiència inoblidable! Crearan un grup d'amics que serà per sempre.

Tots estem esperant poder conèixer els nous escolans del curs vinent i dels pròxims anys. Animeu-vos que a nosaltres ens fa molta il·lusió!

Equip de redacció

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Doncs sí. Aquest final de curs ha estat especial per tothom i per l'Escolania també. Esperem que tot i les contrarietats pugueu tenir força candidats pels propers cursos. Molts ànims!!