Enregistrament al Palau de la Generalitat

Hola centpeuaires, 

El dia 4 de setembre vam anar al Palau de la Generalitat a enregistrar una gravació de l'obra musical Nigra Sum. L'Escolania hi va anar perquè durant el confinament la vam gravar i els hi va agradar tant que ens van convidar.



Quan ens ho van dir ens vam posar d'allò més contents, ja que significava que participaríem a l'acte institucional de l'11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya.

No vam haver d'assajar gaire perquè ja ens la sabíem molt, tot i així la vam revisar perquè tot sortís bé. Com a tots els concerts, hi vam anar amb autocar i, durant el trajecte, van posar una pel·lícula.


Naturalment, vam fer la visita cultural al Palau de la Generalitat. Vam visitar moltes coses com l'església, el pati dels tarongers, la capella dedicada a Sant Jordi, entre d'altres.

Quan vam arribar ens va dedicar unes paraules el molt honorable president Quim Torra i també ens van posar una projecció sobre la història i parts del Palau de la Generalitat.



La gravació va anar molt bé i va durar bastant però al final va valdre la pena. Fins i tot ens van gravar amb un dron!!!

Uns dies després vam poder veure la gravació per la televisió.


Esperem que a vosaltres també us agradés.


Fins a la propera!


Marc B. i Gerard T.



Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Moltes felicitats nois! En temps de COVID qualsevol concert (encara que sigui només una cançó) és tot un èxit. I si és al Palau de la Generalitat encara millor.
Laura ha dit…
Va ser una gravació ben diferent de l'Escolania, però feia molt goig. Les vostres veus van ajudar a retre homenatge a les víctimes de la pandèmia en un dia tan especial per als catalans. Gràcies per aquesta crònica!
Silvia ha dit…
Va ser un moment molt especial, poder sentir la vostra veu en un día significatiu com la Diada i amb l'objectiu de donar escalf i ànims a totes les persones ens aquest moments tant difícils va ser molt bonic. Enhorabona per la feina feta i per la crónica.