Concert a Vilanova i la Geltrú

Bon dia centpeuaires,

El dia 5 de novembre vam anar a fer un concert a Vilanova i la Geltrú, a l'Església Santa Maria de la Geltrú. Vam poder anar-hi gràcies al fet que la Fundació PINNAE ens hi va convidar, i els beneficis va anar a l'Associació AMICRET. A més, aquest concert era una mica diferent perquè en faríem dos de seguits perquè pogués entrar tothom que volgués i ningú es quedés fora.

Vam fer l'horari normal de concert, i quan vam arribar allà per fer la visita a l'Espai FAR, situat a l'emblemàtic Far de Sant Cristòfol, ens van convidar a un berenar de pa amb xocolata al jardí. Un cop vam acabar, van venir dues monitores i ens van dividir en grups de quatre per fer un joc de pistes. Ens ho vam passar molt bé i ens van donar un diploma per a cada grup.

Al finalitzar la visita cultural, vam anar en autocar cap a l'església per fer la prova de so. Un cop feta, vam fer una estona de concentració, i per no passar gana, ens van donar una bossa de fruits secs per qui en volgués. Acabat el primer concert vam gaudir d'un deliciós sopar de pa amb tomàquet amb llonganissa, truita, pernil, formatge i un iogurt.

Després, vam tornar a fer una estona de concentració per fer el segon concert i el vam cantar. Com a tots els concerts, vam interpretar diferents estils de música i ens ho vam passar molt bé!

Fins a la pròxima crònica,

Roger i Jacob.

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Molt bé nois! Sembla que aquest curs ja torneu a la normalitat dels concerts després de la pandèmia; ja tocava. I també un aplaudiment ben fort per fer 2 concerts en una mateixa tarda i vespre; gràcies per l'esforç i segur que el públic us ho va agrair molt. Endavant Escolania, sou molt grans!!
Anònim ha dit…
Molt bé, nois! I quin joc de pistes més interessant! Sempre hi ha ocasions per seguir aprenent. Felicitats pels concerts!
Laura
Marta i Jordi ha dit…
Moltes gràcies per la crònica. Saber quina és la vostra rutina en un concert i com el viviu des de dins, ens apropa una mica més a vosaltres.

Per cert, va ser un concert molt xulo on tots hi vam poder disfrutar sentint-vos i veient-vos les cares (sense mascareta).

Enhorabona!