Concert a Manresa

Hola centpeuiares!

El divendres 25 de març vam a anar a fer un concert a Manresa per celebrar el pas de Sant Ignasi de Loiola per Manresa, que d'això ja en fa 500 anys!

El primer que vam fer quan vam arribar va ser berenar al costat de la Cova, des de fora es podia veure molta part de Manresa. Ens va visitar l'alcalde i l'encarregat de la Cova, que estaven molt contents de rebre'ns.

Quan vam entrar, vam veure una presentació que explicava com s'havien fet uns mosaics, i després els vam anar a veure i ens van explicar el significat de cadascun. Més tard, vam anar a veure la petita Cova on va estar Sant Ignasi i allà vam fer una petita pregària. També vam poder veure unes creus que ell mateix va fabricar durant la seva estada. La visita ens va agradar molt i va ser molt interessant.



A partir d'aquí vam anar fins a La Seu, però primer vam anar a deixar les bosses i maletes que portàvem a una sala. Quan hi vam arribar, ens vam trobar que teníem un regal per cadascú que ens va agradar molt.

Més tard, vam anar a fer la prova de so. L'església era molt gran i bonica, i per casualitat hi havia un escolanet de fusta! Vam anar a sopar a un restaurant que es deia La Cuina. El menjar estava molt bo, però ens havíem de concentrar perquè quedava molt poc per al concert. Després vam anar a cantar i hi havia molta gent. Estem contents perquè el concert va agradar a tothom.



Un cop tots es va acabar, vam recollir totes les maletes i vam anar amb la nostra família per anar cap a casa. Va ser un dia que ens va agradar molt.

Fins a la pròxima centpeuaires!

Quim i Miquel C.

Comentaris