Últim dia a Roma


Estimats centpeuaires,
Esperem que estigueu molt bé. Avui dia 8 d'octubre quan ens hem despertat, hem esmorzat. Després, hem visitat les catacumbes de St. Calisto.

Ha estat una visita molt interessant, però que ens ha fet una mica de respecte. Més tard, hem anat al Vaticà a escoltar l'àngelus que fa el Papa cada diumenge. Esperàvem que ens saludés i no ho ha fet, ens ha sabut una mica de greu tot i que ho entenem.


Després hem dinat asseguts, una mica depressa, perquè havíem d'anar a fer una missa presidida pel Cardenal de Barcelona. Tot i que ha estat llarga, no ens ho ha semblat tant. 

Més tard, hem anat a botigues de records per comprar-ne. Estàvem molt impacients per fer-ho. I a més, hem menjat un gelat ben bo.
Hem agafat l'autobús per anar a l'aeroport i ara, finalment estem escrivint això mentre embarquem a l'avió.

Ha estat un viatge molt interessant i divertit.

Gràcies per llegir-nos tots aquests dies!

Guillem M., Miquel O. i Emilio.

Comentaris

Roser ha dit…
Quina alegria del vostre retorn! Enhorabona per la feina ben feta. Agraïts per saber tot el que heu après a Roma i mostrar, un cop més, la música de l'escola montserratina. Molt emocionant 🎵🙏🎹🕯️🎶😇🎼
Gabriel i Roser
Joan Capdevila ha dit…
Enhorabona! Heu conseguit portar una mica de l'essència de Montserrat al cor del Vaticà, a la capital de l'Església Catòlica. Segur que aquests dies heu après moltes coses de Roma i del Vaticà. Ara toca tornar a casa i seguir amb el treball i estudi per preparar les properes sortides. Moltes gràcies per les cròniques que ens heu fet arribar durant aquests dies. Les paraules sempre són un bon complement a les imatges.