Concert a la parròquia Sant Pius X

Bon dia, centpeuaires,

El divendres dia 17 de novembre, l'Escolania vam anar a fer un concert a la parròquia Sant Pius X, de Barcelona.Tot va començar quan vam sortir de Montserrat amb l'autobús. Al principi del viatge ens van explicar una mica què aniríem a fer i vam poder veure la pel·lícula del Sònic. El trajecte se'ns va fer una mica llarg, però al final vam arribar bé.


Un cop allà, per a berenar vam menjar pa amb xocolata i tot seguit vam anar a visitar l'Escola Sants Innocents, un Centre d'Educació Especial. Quan vam arribar, ens van fer una molt bona rebuda, ja que al pati de l'escola ens esperaven per cantar el Virolai fent signes que identificaven les paraules. Ens va agradar molt la sorpresa i ens va fer reflexionar sobre el nostre dia a dia i que hem de ser agraïts amb tot el que tenim. També vam pensar que no coneixíem aquestes escoles i que estem contents que puguem trobar-nos i que hi siguin.Després la directora ens va fer una breu explicació de la fundació i l'escola, aleshores la mateixa directora ens va fer una visita per l'escola.

Tot seguit, vam anar a fer la prova de so a la parròquia de Sant Pius X. Va ser entretinguda però calia fer-la. En acabat, vam anar a sopar i estava tot molt bo. Aleshores, vam tenir tota una hora per preparar-nos pel concert i finalment va ser l'hora de començar.


Ens va agradar molt perquè vam fer nadales per primer cop aquest curs i també cantar el goig a Sant Pius X va ser un dia molt enriquidor.


Esperem viure més experiències amb vosaltres,


Fins a una altra,


Guillem A. i Miquel B.


Comentaris