Cantem per la Diada

Bon dia, centpeuaires,

El dia 11 de setembre, Diada nacional de Catalunya, vam participar de l'acte institucional televisat d'aquest dia tan especial. Quan vam arribar a l'Avinguda Maria Cristina, lloc on es feia, estàvem molt emocionats, i nerviosos.


Després de deixar les motxilles al lloc on es quedarien tota la tarda, vam anar a l'antiga plaça de toros, ara convertida en un centre comercial molt gran. Vam baixar per Plaça Espanya i, quan vam arribar a dins del centre comercial, al mig de l'edifici hi havia una pantalla al terra que tenia sensors i amb la qual vam poder jugar una mica. Després, vam fer una visita pel centre, fins que vam arribar a dalt de tot, on es podia apreciar unes vistes espectaculars. A dalt, vam fer una volta per tot el terrat i vam poder veure la Sagrada Família i el Tibidabo a la llunyania.


Més tard, vam baixar fins a la segona planta, on hi havia una botiga del Barça, i també una gelateria. Vam poder menjar-nos uns gelats que estaven boníssims!, i visitar la botiga en petits grups. Teníem moltes ganes de veure les equipacions de prop.

En acabar, vam tornar al lloc on cantaríem. En arribar, vam esperar mentre ens menjàvem l'entrepà. Vam sopar i passada una estona, ja vam poder sortir a cantar Els Segadors. No ho vam fer sols, sinó amb altres cors i va quedar molt bé. Al final de l'acte van tirar uns focs artificials molts bonics i forts.

Va ser un moment molt espectacular i especial!

Fins a la següent crònica!

Oriol F. i Pau D.

Comentaris

Anònim ha dit…
Un inici de curs espectacular 😄